torstai 15. lokakuuta 2009

Oletko eksynyt?

Ei hätää, Muotitietoiset auttavat sinut jälleen kartalle. Ei haittaa, vaikka olisit hairahtanut kuinka synkille muodin sivupoluille tahansa, me autamme. Me kiskomme sinut jälleen tyylikkääseen valoon, me emme tuomitse. Me olemme täällä sinua varten!



Herkku näyttää mallia kuinka päästä jälleen kartalle. Huomaa lippu. Ja muista pukea jalkaasi uimahousut, koskaan ei tiedä koska tekee mieli käydä uimassa. Ei ole kiva varsinkaan talvella liikuskella märissä housuissa.


Turisti i valmiina palvelemaan. Henkselit ovat edelleen uusin musta, samoin salamyhkäisesti vihjaileva avoin sepalus (huomautus: kokeile tätä vain kotona. Maailma ei ole vielä valmis kaikkiin muotitietoisiin trendeihin)



Namun äidinkieli on kadun kieli. Tässä Muotitietoinen vinkki kaikille: Käyttämällä housuja, joiden haarus roikkuu alhaalla, luot illuusion pitkästä selästä. Pitkä selkä on seksikäs, sitä kannattaa tavoitella. Alaosan kuosiksi Namu on valinnut hoikistavaa raitaa välttääkseen epätasapainon ylä- ja alaosien välillä.



Herkulla päässään viehättävän huivin alla vielä viehättävämpi Supernumeropalvelu-hattu. Voit kysyä Herkulta minkä numeron tahansa, Herkku osaa tosi monia numeroita! Esimerkiksi numeron 4679, 46, 2, 90210, 798046712563 ja 33. Numero 0 aiheuttaa hämmennystä, älä kysy sitä. Onko se numero, mikä se on? Jos 0 olisi salatuissa elämissä, kenen kanssa se olisi sillee?

Kysy mitä tahansa, me tiedämme vastauksen, sillä olemmehan turisti i -oppaita!

2 kommenttia:

kikka kirjoitti...

Minen ikinäkoskaanmilloinkaan lakkaa fanittamasta muotitietoisia. Kiitos taas, olette parhaita. Kysyn teiltä, jos tulee ongelmia.

p.s. Minne tulee, jos kävelee aina vain kohti auringonlaskua?

p.s.2 Missä on sateenkaaren pää ja miten sinne löytää?

muotietoiset kirjoitti...

Pitkän selän illuusio on kyllä todella vahva! Samoin kuin seuraavassa kuvassa ilmenevä paksun maatalon isännän illuusio. Kyllä me olemme taitavia, ei voi muuta sanoa.

Ja ihanaa Kirsimaria, on niin onni että meillä on FANI. Vastauksina kysymyksiinne: Jos kävelee aina kohti auringonlaskua, tulee Turkuun. Sateenkaaren pää on Turussa, sinne löytää moottoritietä tai junarataa. Inforikasta viikonloppua kaikille toivoo HERGGU.