torstai 22. lokakuuta 2009

KAUHEESTI IHAN!

Kuvassa Namu havaitsee shokeeraavan seikan Muotitietoissivulla:
(luultavimmin te siellä olette nyt myös shokissa, kun pääsette kurkistamaan näin inside-tilannetta muotitietoisten toimistolta)



Järkyttävää, olemme taas siirtyneet uusin aivan tähtitieteellisiin lukijavierailumääriin täällä muotiparadiisossamme. Yli kokonaisen seuraavan 1000-luvun emmekä ole huomanneet pitää mitään muotitietoisia bileitä sen kunniaksi. Häpeällistä, pitäisihän meidän tietää, että jos haluaa pitää nimensä esillä ja saada paljon lisää sponsoreita, täytyy näyttäytyä mahdollisimman monissa kissanristiäisissä koko ajan. Ja antaa haastatteluita. Ja hankkia arvokkaita ystäviä. Kuten Matti V, Kimi R (Kimi R:n seurassa voi saada vaikka 3600 drinkkiäkin kerralla!) tai Johanna T (tosin hänen seurassaan voi vahingossa saada myös turpaan tai joutua puhumaan henkiolentojen kanssa puhelimessa katonrajassa). Joten valitsemme totta kai: a) Matti V. Kuitenkin, etenkin itseään täytyy muistaa juhlia mahdollisimman nonstop.

Korjaamme tilanteen välittömästi, lähdemme ns. baanalle ja tulemme kenties takaisin ennen joulua. Ellei ole todella hyvät juhlat, siinä tapauksessa otamme ehkä Wapun samaan syssyyn. Mutta toki koitamme raportoida heti tilaisuuden tullen. Toisaalta voihan olla, että esim Matti V:lle tulee jotain bisneksiä tai ihmissuhteita ja hän joutuu kuitenkin lähtemään käymään Nurmijärvellä. Mutta toisaalta taas sitten, siellähän voisi olla aika hyvät kotibileet. Katsotaan.

Kiitos kuitenkin taas kun olette siellä nenät ruudussa, pysykää muodissa ja muistkaa haravoida. Mutta silkkihanskat käteen, ettei tule rakkoja ja että näyttää CHICK.

Lopuksi vielä melko yleishyödyllinen mietelause Herkulta ja Namulta sinulle:



2 kommenttia:

muotietoiset kirjoitti...

Meillä on jo bilemusiikkikin valmiina Matti V:lle. Kaimamatin koko mittavan tuotannon lisäksi tunnelmaa sopii kohottamaan Loirin uusi sinkku. Varmasti koskettaa Mattia: "Niin hyvää puuta, niin hyvää puuta se on". No niin on!!

muotietoiset kirjoitti...

Saimi ei muuten pääsisi meidän pileisiin. Ei ole fotoa kuulunut. Todella ala-arvoista ja ylimielistä toimintaa. Taidamme lähettää tuohtuneen viestin seiskan juorupalstalle.

Me sentään yritämme tasoittaa tietä Saimin muotivisioille.