perjantai 9. lokakuuta 2009

Herkun talveksipukeutumisoppitunti

Hei luomakunnan silmäterät, eli rakkaista rakkaimmat lukijamme!

Kun Namu joutui syystuulten riepottelemaksi ja kertoi sen jälkeen uimaharrasteestaan, katson nyt parhaimmaksi ottaa käsittelyyn kaiken loogiikan mukaan järjestyksessä seuraavan asian, eli talvipukeutumisen.

Rakentelen tekstin ja kuvituksen myös mahdollisimman loogisesti ja helpposeurantaisesti, jotta kukaan ei joudu tipahtamaan kärryiltä. Jos kuitenkin tiput kärryiltä, niin älä välitä. Kärryille pääsee yleensä takaisin kun juoksee ne kiinni, tarttuu reunasta ja hilaa itsensä ylös. Riippuu tietenkin vähän siitä, kuinka kovaa ne kärryt menee. Mutta asiaan.

Vaihe 1) On ihminen, jolla ei ole mitään päällä. Jos on talvi, tämä ei ole hyvä tilanne, ellet ole esim saunassa tai höyrysaunassa. Muussa tapauksessa Jotain on laitettava päälle.


Vaihe 2) Kuten jokainen muotitetoinen heti arvaa, myös talvipukeutumisessa kengät ovat se ensimmäinen ja tärkein vaihe johon tulee kiinnittää huomiota. Talvikengät voivat tuntua kesän jälkeen hieman raskailta jalassa ja tilaavieviltä kenkähyllyssä, mutta huoli pois! Tätä ette ole vielä luultavimmin ehtineet muun muotimedian kautta kuulla, mutta onneksi muotitietoiset kertovat: tältä näyttää talven 2009-2010 iskevin linjaus kenkärintamalla:


Huomatkaa myös, että kenkien verkkomateriaalin ansiosta nämä kengät eivät vie tilaa kenkätelineestäsi, koska ne voi helposti ripustaa ihan mihin vaan! Ihan mihin vaan!!! Saat myös ansaittua huomiota ja TILAA katukuvassa, kun sipsutat näillä.


Vaihe 3) Aluskerrospukeutuminen. Talven viimassa ei voi tarpeeksi korostaa sitä, kuinka tärkeää on että on lämmintä kerrosta itse päivän asun alla. Koska olkatoppaukset ovat kuulemma taas täällä, (josta Herkku ei voisi olla yhtään tyytyväisempi ja iloisempi ja ymmärtävämpi), niin on kätevää hoitaa kunnon hartialinjat jo aluspaidan kautta. Olkinen riimupaita. Any questions?



Vaihe 4) Keskikerros-pukeutumisessa kannattaa panostaa materiaaliin ja peittävyyteen. Kuten kuvan amerikkalainen miesmallilupaus näyttää, on käytännöllistä pukeutua hupulliseen, haalarimalliseen ja mahdollisimman pöyheään asukokonaisuuteen ja kantaa harteillaan pitkiä keppejä. Pitkät kepit harteilla tulenevat olemaan talven uusi musta? Ne sopivat tässä muodostumassa olevaan kokonaisluukkiin myös siksi, että sinulla on jo kenkiesi ansiosta paljon tilaa liikkua myös ihmispaljoudessa. Kyllä - huomioimme kaikki aspektit.



Vaihe 5, El Grande Finale) Ulkouori on kuitenkin se osa asustasi, jonka kaikki muut parhaiten näkevät. Nyt on niin, että tulevana talvena vain yksi voi olla kaunein, ja kyllä vahvasti lähtisin veikkaamaan että se on tämä:



Tarkempia tietoja asusta voi tiedustella suoraan meiltä, tämä on vielä hieman arkaluontoista materiaalia, koska maailman muotitalot ovat ilmeisimmin koittaneet varjella jymy-uutuustyyliä. Mutta minkäs sille voi kun on aikaansa edellä.
Kas niin hyvät ihmiset. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin! H






2 kommenttia:

muotietoiset kirjoitti...

Hieman olen huolissanii tuon ensimmäisen mallin painosta. On kovasti anorektinen. Muotitalot tuntuvat menevän äärimmäisyyksiin. Mutta kalju on tulossa näemmä uudelleen muotiin, jee! Piikkien kanssa se on niiiiiin uusi musta ja ruskea, jonka piti olla uusi musta.

-Naminami

Ingrid kirjoitti...

Henkilökohtaisesti olen kantanut oksia jo vuosia mukanani. Halkojen kantaminen vie kyseisen suuntauksen uudelle tasolle.

Keskiaikaisista hatuista tuli mieleeni, että Helsingissä Harakan saaressa on eräässä näyttelymökissä ainakin aikanaan ollut tilaisuus pukeutua muistaakseni erilaisiin MAHTAVIIN hyönteis- tai kenties lintu?aiheisiin ekslusiivisiin luksuspäähineisiin. Juttuaihe muotitietoisille?