sunnuntai 11. lokakuuta 2009

"Kenkä Päässä"

Muotitietoisten tajunta räjähti. Kabuum. Saimi H. synnytti uuden tyylin, joka vetosi sielumme sopukoihin. Korkokenkä päähän ja olet kaupungin makein lyyli. On kulunut jo lähemmäksi puoli vuotta tästä räjähdyksestä, olemme sulatelleet asiaa ja nyt vihdoin tuntuu, että kykenemme tarttumaan ns Hoyerin haasteeseen.

Toimiessaan Suomen Huippumallin eli Huippiksen tuomarina männä keväänä Saimi H esiintyi yhdessä jaksossa korkokenkä päässä. Pahaksi onneksemme emme nyt löydä tilanteesta havainnollistavaa kuvaa, vaikka olemmekin tehneet kaikkemme, eli googlettaneet hakusanat saimi - hoyer - korkokenkä - päässä - suomen huippumalli sekä "kenkä päässä". Ei löytynyt kuin joku aika raju sivusto, jossa joku oli tunkenut kumisaappaan kaulaan asti päähänsä. Emme linkitä sitä tähän, koska uskomme lukijakuntaamme kuuluvan myös alle k-18-osastoa.

Saimi Hoyer, Saimi Hoyer, kun lukaiset tämän niin voitko ottaa meihin yhteyttä ja foto ois kiva ylläri! Ei yhden kirjeen kirjoittajille.

Mutta niin. Onneksi ei hätä ole yhtään minkään näköinen, koska toki kykenimme sisäistämään tyylin kertaheitolla ja nyt siis olemme kypsiä esittelemään oman versiomme kengistä päässä.

Tyyli 1 osoittaa,että kaksihin on aina kauniimpi. Koska Muotitietoiset eivät syrji ketään, on kutreilla kengät sekä mustana että valkoisena. Valkoinen kenkä päässä on uusi musta kenkä päässä.

Korkokenkä on juhliin, Herkku esittelee kotioloihin sopivan version. Mutta kotonakaan ei sovi unohtaa tyylitajua, kenkähattu on hyvä sovittaa hupparin sävyihin. Terveisiä Apulannalle! Hyvä Jönssi!

Syksyisin voi vaihtaa korkokengän saappaaseen. Namu ei muuten kaiva kuvassa nenäänsä vaikka se kauempaa näyttää siltä. Saapas on myös siitä eri kiva päässä, että sen voi vetää hieman syvemmälle ja se lämmittää tosi tosi kivasti päälakea. Ja tuo hiuksiin kiiltoa ja kuohkeutta, Because you´re worth it!

Sateella saapas päähän. Sehän on selvää. Tuuleta huojentuneena, kuten Herkku tässä, jos saat saappaan pysymään suorassa ilman tukea. Jollet saa, niin arvelimmekin. Se on erikoisvaikeaa ja vain harvat ja valitut pystyvät siihen. Mutta saat toki tuulettaa muistakin syistä jos siltä tuntuu. Muista ryhti.

Talvella talvisaapas päähän. Auttaa myös hilseeseen. Vaikka pois se meistä että meillä olisi hilsettä. Mutta jos jollakin on niin eikun talvisaapas päähän ja muisto vain on hilse olalla!

PS: voisiko se "poliisit" sarjan söpö lahtelainen poliisi ottaa Herkultakin kortin pois. Se, jolla on kulmikkaampi nenä. Se toinen ei ollut ihan niin yhtä söpö. Ohjelman innoittamana myös yksi käytännönvinkki: Älkää pissikö näyteikkunoihin, se EI ole muodikasta!
Ja toinen teeveeseen liittyvä vinkki: Jimillä Uhkarohkeat metsurit tiistaisin (tai torstaisin, ei olla nyt ihan varmoja) mutta muistakaa katsoa! Niiiin hyvä sarja, pakko olla.
Poliisit ja metsurit ovat muodissa.

Ei kommentteja: