maanantai 26. lokakuuta 2009

Bohemian Rhapsody


Namu on viileä ja boheemi ja tosi hip ja hop. Päivän asu on mallia "pue mitä kaapista satut ensimmäisenä löytämään", mutta koska Muotitietoisuus on meillä verissä, ei asukokonaisuudet voi yksinkertaisesti mennä pieleen


Päivän asu:
Hattu: Namu käyttänyt 9. luokalla. Siitä saattaa olla jokunen vuosi.
Huivi: Namu käyttänyt erinomaisen museaalisen järjestön vuosijuhlissa. Huivia käytettävä varoen, sillä se saattaa aiheuttaa heikotusta seuraavalle päivälle.
Pusero: Namun isin vanha. Pusero ehkä vanhempi kuin Namu.
Toppi: Museokamaa
Hame: Se on hieno. Pinkkiä tylliä, blingbling.
Housut: Trumpettihousut ovat uusi musta, varsinkin mustana.


Plokikoira osaa myös syksyisen poseeraamisen taidon. Jalkojen puuttumista kompensoi pitkä kieli (yrittäkääpä tehdä tuo perässä!) Plokikoira on muuten lisääntynyt, pentuna toimii kumiankka. Pentu lienee tullut isäänsä.

Herkku ja Namu kävivät taannoin elävissä kuvissa. Valitussa rainassa oli paaljon koiria. Koira, koiiiiira, koiRa, kOIrrrra, KoiRa. Herkulle kuva tuotti hienoisen pettymyksen heti alkuun, hän kun ei nähnyt elokuvateatteria ennen elokuvan alkua kolmiulotteisena - vaikka päässä oli 3D-lasit. Kuluttajien harhaanjohtamista. Ja julmaa sellaista. (se lahtelainen söpö poliisi on edelleenkin tervetullut keskustelemaan Herkun kanssa ajokortti-asioista)

Loppuun vielä vinkki hesalaisille muotitietoisille (hassua, jotenkin junttia, mutta tyylikästä): Korkeavuorenkadun Ps. Boutiquessa on -10% alennus kaikista kokopaljettipuvuista. Siis KAIKISTA KOKOPALJETTIpuvuista. Wau.

Ei kommentteja: