perjantai 10. huhtikuuta 2009

GLAD PÅSK!!!!

Jumalan terve. Näin pääsiäisen kunniaksi tällainen aloitus.
Pääsiäismuodissa on keskeisintä sulkien määrä ja laatu. Muotiteitoiset panostavat toki myös niiden väreihin, ja tänä pääsiäisenä "the in colours", "sisävärit" ovat selkeästi sininen ja punainen. Syyt lienevät jokaiselle ilmiselvät.

Koska Huippumallit ovat palaamassa onneksemme tv-ruutuihin, palkkasimme heistä yhden esiintymään pääsiäispäähineessä tänne. Tuossa:
(ei liene epäselvyyttä, että hän on kilpailun ennakkosuosikki ja kaikkien tuleva suosikki-julkkis. Heti Henna Kalinaisen jälkeen, hän on oikein kiva.)

Huippumallin asu:
Päähine: Brasiliasta, pääsiäismallistoa
Marakassi: Brasiliasta, ns. all year around-malli
Asenne: huippu. (pääsiäismäinen)

Lisäksi onnistuneeseen pääsiäiseen kannatta sisällyttää jonkun verran leivonnaisia. Ei liikaa, ettei tule liikakiloja, koska ne eivät ole vielä muodissa. Kenties ensi kesänä tosin tulossa, sisäpiiritietoa mallimaailmasta. Mutta liikakiloiksi lasketaan siis jos lihoo viikossa yli 5kg.

Tällaisista leivonnaisista ei liho viikossa yli 5kg. Niissä on tipuja, mitkä luovat erittäin onnistuneesti pääsiäistunnelmaa.
Leivokset: Naantalin aurinkoinen. (suosi aina kotiseutusi tuotteita leivoksissa, se on "in")

Pääsiäisen kruunaa tietysti suklaa, jota ei kannata syödä päivässä yli 5 kg, muutoin ok. Sitä saa tähän aikaan erittäin monissa muodoissa, joista yksi on pupu. Kultaisessa kuoressa, siinä on glamouria sen verran, että Herkku valikoi sen suosikki-pääsiäissuklaakseen EVER. Pupulle seuraa pitää Barbababa, joka hehkuu myös pääsiäisen suosikki-sinisessä ja on aivan mahtavan rento tyyppi.



Eli ei muuta kun munat kaakkoon kaikki ja iloisaa rairuohon juhlaa niille, jotka sitä ovat muistaneet kasvattaa! Stay in style.

**HERGGU****

Ei kommentteja: