torstai 16. huhtikuuta 2009

Laskuri

Huono laskuri, meitä on kaksi lukemassa ja silti se näyttää vain yhtä. (on sekin parempi kuin nolla) Montako lukijaa sinun kanssasi on (mielikuvitusystävätkin lasketaan) ?

Mitä mieltä sinä olet laskureista?
Entä mitä mieltä olet, jos Ridge ja Eric tappelisi, kumpi voittaisi? Ja kumman kanssa Brooke menisi naimisiin? Kenen kanssa sinä menisit naimisiin? Me otettaisiin Thorne.

9 kommenttia:

kikka kirjoitti...

Brooke menis eka voittajan kans naimisiin (siis voittajan siitä Ridgen ja Erkin tappelusta) koska se haluis huomiota. Sitten sen kävisi sääliksi häviäjää, mutta koska Brooke ei voi olla häviäjien puolella, se keksisi jonkin keinon mitätöidä tulos ja laittaisi Erkin ja Ridgen revanssiotteluun. Sen voittaisi sit se toinen, joka eka kerralla hävisi, ja sit Brooke vois olla sen kaa sillai.

Eli kumpikin voittaa! Varsinkin Brooke, saa molemmat.

Meitä on kaksi, minä ja Papu. Lasketaanhan Papu? Sillä on yhdeksän henkeä, ellei menettänyt tänään yhtä kun ärjähdin sille kun sotki mun pyykkejä.

muotietoiset kirjoitti...

Parahin Kikka. Sinut ja Papun yhdeksän henkeä lasketaan niin että viuhahtaa. Olemme ylettömän otettuja teidän kaikkien osoittamasta mielenkiinnosta toimintaamme kohtaan ja lisäämme pienissä mielissämme tuohon kelvottomaan laskuriin 9 Papun henkeä. Herkku

Anonyymi kirjoitti...

Ohhoh, jo 1 000 073 kävijää (minun lisäkseni)!

muotietoiset kirjoitti...

Saattaa olla jopa 2 000 080 kävijää. Plus Papun yhdeksikkö.

Alas blogilistan mielivalta. Lukee meitä näemmä enemmän kuin yksi ihminen viikossa!

-Namskukkuu

Maria kirjoitti...

Ridge tietty voittais, kun se on sellanen tappelupukari ja Eric on niin kiltti. Mää en kyllä huolis kumpaakaan. Vaikka Eric onkin kiltti. Tai ainakin oli silloin joskus kun mä viimeks katsoin kaunareita. Onkos se vielä?

Määkin käyn täällä aina kun viitsitte päivittää. Oletteko huomanneet, että kävijöitä on enemmän, jos päivittää useammin?

Anonyymi kirjoitti...

Nyt voitte tsempata päivitystahtianne vastaamalla mun teillekin heittämääni haasteeseen! Noudettavissa blogistani, siis. :)

muotietoiset kirjoitti...

Ohh ja ahh, muotitietoiset kokevat pientä painetta nyt kun päivitystahtimme on näin syynissä...Toki luovat taukomme ovat hetkittäin pidempiä kuin Ylen "hetkinen"-signaali, mutta katsokaas kun luovuus ei tule pakottamalla. Ja välillä tosiaan viihdymme samassa asukokonaisuudessa melko pitkään, kun löydämme ns.tyköistuvan mallin.

Mutta kiitos siis kovin mielenkiinnostanne ja toki teemme parhaamme kyetäksemme jakamaan inspiraatiota eli inspistä mahd. paljon! Ja tämä on myös siis tätä myöten selvä, voittaja on Ridke ja Rooke on kumminki molempien kans sillai. Aurinkoo peipet:)

kikka kirjoitti...

Ah, sanalle "tyköistuva" avautui aivan uusi merkitys.

Anonyymi kirjoitti...

Vastaan noin kuukauden myöhässä, mutta yksi. Luen tosin muuten hesarit ja turkkaritkin vasta kuukauden kuluttua. Antaa perspektiiviä ja silleen.