torstai 16. huhtikuuta 2009

Blogiposeerauksen ABC

Asennot, nuo jokaisen muotibloggaajan ylimmät ystävät ja päivitäiset työkalut. Me tiedämme, kuinka tehdään Asentoja.


Koska pitsi on tämän kesäkauden uusi musta, päätimme hankkia yhteensopivat pitsiyläosat. Namulle yksi, Herkulle yksi. Yhteensä kaksi pitsiyläosaa.


Herkku yhdisti oman pitsinsä ennakkoluulottomasti revittyihin farkkushortseihin - kuin suoraan kasarin lopulta! Tai ysärin alusta! ja yhä niiiiiiiiiin in. Syntisen seksikäs pitsiyläosa sai hiuksetkin punastumaan (tai ainakin sinne päin).Farkkushortsien kanssa toimii mustat kalsarit ja hieman liian isot tennarit. Juuri näin kuin Herkku näyttää.


Namu halusi omalla asukokonaisuudellaan tuoda julki sen, että kevät on rakastamisen aikaa. Olkaa helliä toisillenne! Mustavalkoinen on aina muotitietoista. Turha pukeutua värikkäästi kun voi pukeutua vähemmänkin värikkäästi. Herkkään pitsipaitaan Namu yhdisti höyhenen osoittamaan asukokonaisuutensa keveyden ja raikkauden. Naisellisuutta lisäävät satiinishortsit, vastapainona Herkun streethenkiselle kokonaisuudelle. Jalassa on pitkät kalsongit ja korkokengät. Pettämätön yhdistelmä!


Huomaa harkiten aseteltu pinssi - näemme uuden trendin syntyneen. Asusteilla käyttämällä muutat asun kuin asun täysin uuteen hehkuun.



Ja sitten asuista asentoihin, päivän teemaan. Muotitietoisten 10vinkkiä onnistuneisiin muotikuviin. Ja ilmaiseksi, olkaa hyvät:

1) Näytä AINA siltä, että poseeraminen on helppoa vaikka se ei olisi.

2) Kaikki lähtee asenteesta ja ryhdistä

3) Käytännön vinkki, taivuta hartioita mahdollisimman taakse ja tissejä eteen. Toimii!

4) Koukista jalkaa viehkeästi (kuvittele mahdollisimman kova vessahätä, tulee oikea viehkouden aste)

5)Peppua rohkeasti peliin

6) Sivukuvissa kannattaa kylkeä kallistaa reippaasti, lihaksen revähtäessä tiedät taivuttaneesi tarpeeksi.

7) Jos huomaat kuvauksien aikana olevasi janoinen, käy juomassa.

8)Jos huomaat kuvauksien aikana tarpeen käydä vessassa, älä käy. Se lisää kuviin kivasti toiminnallisuuden tunnetta.

9) Kädet ovat sielun peili. Olivatpa ne sitten vyötäröllä, sivuilla, ylhäällä, alhaalla, piilossa, puuskassa,korvassa, taivutettuina,suorina, puoliksi taivutettuina tai irti. Älä koskaan unohda ranteita!

10) Koskaan et voi ottaa liikaa valokuvia. Jos neljä kuvaa näyttävät samalta, ne eivät sitä oikeasti ole. Ne ovat eri kuvia, jotka osoittavat monipuolisuutesi poseeraajana. Ja tuovat asusi (ja strategiset ruuminosasi) kauniisti esiin eri kulmista.



Katso seuraava kuvasarja - laadimme sen havainnollistamaan tarjoamiamme vinkkejä käytännössä. Äläkä lannistu vaikket heti saisi yhtä hienoja poseerauksia kuin Muotitietoiset. Se vaatii harjoittelua, kukaan ei voi olla luonnostaan yhtä lahjakas (paitsi me). Emme harjoitelleet yhtään, nämä ovat kaikki ensiotoksia vaikka sitä voi ollakin vaikea uskoa.


















Pileet Muotitietoisten malliin.Kaikilla on ihan huippufantsuu joratessa.





2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kiitos kiitos! Siis mulla on ollut aina vaikeuksia näyttää hyvältä kuvissa. Kiitos teidän, osaan nyt poseerata niiiiin viehkeästi :) Tänk juu veri mats!!

LauraL kirjoitti...

Suosikkini on tämä neiti Pitkätossun "kädetsuorinakatseylöspäin"-roseeraus. Ihan paras.