maanantai 27. huhtikuuta 2009

Keväiset synttärijuhlat

Paaaaaaaaljon onnea vaan, kukka! Hyvää syntymäpäivää sinulle Rakkain. Ja mor hon leva!
Kaktus täytti jotain, tarpeeksi että Muotitietoiset saivat aiheen juhlaan. Oli ihan sikakivat synttärit! HUOM! Älä tee tätä kotona. Muotitietoiset ovat ammattilaisia. Jos sytytät kukkasi juurella kynttilän, on olemassa todennäköisyys sytyttää koko kukka samalla.

Herkulle synttärit tulivat täytenä yllätyksenä. Herkku luuli tulevansa viettämään rentoa iltaa ja sitten olikin elegantit iltajuhlat! Ei siinä voi muuta kuin riemastua.

Päivän asu:
Housukoru: Malmin eläinkauppa. Bongatkaa taasen hyvä trendivinkki!

Alaosa: alushame (hieno nainen käyttää _aina_ alushametta, ja Herkku on hieno nainen). Hilfiger-kalsarit alushameen päällä viestivät merkkitietoista nuorekkuutta. Jotta ei menisi liian nuorekkaaksi, on päällä villahousut. Housut puetaan pingviinimaisesti, koska matalat haarakiilat
ovat uusi musta.

Yläosa: Villahihat täydentävät villahousuja. Kroatiapaita viestii kansainvälisesti avarasta katseesta - ja tulevista euroviisuista. Kukilla asuun luodaan pehmeää naisellisuutta. Vyö ja kravatti ovat jokaisen muotitietoisen must.

Lasit: inspired by Kekkonen (urhoollisena kohti muotipäivää)


HousuKorun liike viestii dynaamisuudesta. Herkku on hämmästykseltään päässyt kiinni juhlatunnelmaan.

Välillä on Herkunkin ihmeteltävä.

Namskukkuu oli valmistellut juhlia viikkokausia, joten hän ei ollut lainkaan hämmentynyt.

Päivän juhla-asu:
Alaosa: tylliä koko rahalla
Wannabe-pinssi: keräilyharvinaisuus. Tekijä on turkulainen monitaituri, joka pitää vielä matalaa profiilia mutta uskokaa Muotitietoisia, hänestä kuullaan vielä.

Yläosa: Vyö ja kravatti (ks edellä). Ruotsi-paita, koska Ruotsi vaan on niin kiva maa

Sateenvarjo: Luo pariisilaista eleganssia + ei kastu jos alkaa sataa.

Herkku väitti, että Namun katossa lenteli kuollut lokki. Ei sitä vaan näkynyt vaikka kuinka tiiraili. Ehkä Herkku vain yritti saada Namunkin hämmästymään??


Juhlakello: Tukka on hyvin, uskokaa. Kello näkyy. Katsokaa! Mao vilkuttaa kun kättä heiluttaa. Kätevää kuin mikä. Kalsarit ovat myös merkkitietoiset. Uusi musta on yhdistää pitkä iltapuvun alaosa kalsareihin. Toimii! Veikataan, että ensi syksynä suurin osa Suomen teinihoppareista käyttää juurikin tätä yhdistelmää (tai ei ihan tätä, koska tämä on Namun)


Illan viimeiset hitaat. Eipä jäänyt Namu seinäruusuksi, huonommin kävi Herkulle. Johtuu ehkä Namun meikistä. Seuraa vinkki: kulmakarvat kannattaa jättää luonnolliseen olotilaan kehystämään kasvojen kauniita piirteitä. Huulet kannattaa meikata rohkeasti, rajaamalla aistikkaasti yli huulten luonnollisten rajojen luot illuusion pusuhuulista. Puspus!

Siinä Herkku seisoskeli. Ei ollut tanssittajia tytöllä... Onneksi villahousut pitivät kylmän loitolla.

Namulla kävi flaksi ja Herkku katsoi parhaaksi poistua juhlista.


Seuraaviin muotitietoisiin synttäreihin olemme päättäneet kutsua: Jenna 23-v Turusta, mutta vain jos se tuo Matin. Tuksu, koska se on meidän idoli ja me aina kutsutaan se. Ike jos se ei koko iltaa tekstaile vaan bilettää meidän kanssa. Matti V, jos se pysyy urheana eikä lähettele sähköposteja meidän laskuun. K-kaupan täti. Ressu, vaikka se onkin aika lyhyt. Waldo voi tulla Ressun kaveriksi, paitsi jos se voittaa viisut. Kimi "räkä" Räikkönen jos se lupaa ettei ole enää apsolutisti, me voidaan opettaa sitä puhumaan möreämmin. Yksi Lolan pussycatsi, jotta me voidaan ilkkua sitä, jos niitä olisi enemmän ne voittaisi meidät tappelussa. Matti ja Teppo, ehkä myös Seppo. Hose Feniksin cheerleaderit, vaikka ne ei kyllä taitaisi päästä sisälle kun nää on k-15 bileet. Bo, koska pitää olla myös ulkomaalaisia vieraita ettei tule liian nurkkakuntaista toimintaa. Kirsimaria, koska se oikeasti haluaisi tavata nää kaikki, paitsi ei ehkä cheerleaderia. Koop Arponen saa tulla kans, koska sen täytyy löytää rakkautta, ja täällä sitä on! Petekin vois tulla koska se on ihq! Enempää ei kutsuta, ehkä sitten ens kerralla. VIP-huone on varattu vain ja ainoastaan Mateille.

5 kommenttia:

LaruaL kirjoitti...

...Mutta jos Matit on VIP-kekkuloissa niin Teppo jää yksin?

muotietoiset kirjoitti...

Onhan sillä Seppo!

muotietoiset kirjoitti...

Kenet sinä haluaisit synttärijuhliisi vieraaksi?

Anonyymi kirjoitti...

Nyt erehdyitte: en haluaisi tavata Mattia. Mutta Jenna kyllä, ja loput listasta. Olen otettu, kiitän ja kumarran synttärikutsusta ja pengon jo epätoivoisena kaappia: mitä voi laittaa päälle muotitietoisten synttäreille? Iik nyt tuli paineita.

merkki- ja muotitietoinen kirjoitti...

Hienoja alushousuja teillä!