torstai 26. maaliskuuta 2009

KAUHEE KUNTOKUURI!

Haloo! Oletteko olleet jo huulet pyöreenä ja kauhusta kankeena? Ällös huoli, muotitietoiset eivät ole poistuneet keskuudestanne. Olemme reenanneet jumalaisia roppiamme bikinikuntoon. Tulos on ollut erinomainen. Ellei täydellinen.

Niin, hiljaiselosta vielä. Kuten aikamme suurin ajattelija Nykäsen Matti on loihennut sanomaan, tekemätöntä ei saa tekemättömäksi. Ei siitä sen enempää sitten.

Päivän urkka-asu:
Kroppa: Namun, saavutettu hikitreenillä. Keskeisin harjoitusmuoto on ollut : ahaa, se onkin kuulemma salainen.
Urheilusukat: Puma
Urheilushortsit: Nike
Urheilu Uimapuku: Speedo
Urheilupaita: Pihkaniskat
Urheilu uima-lasit: Turku
Hikinauhat: H&M (valkoinen) ja Nike (harmaa. se ei siis ole koskaan ollut valkoinen)

Näissä kuvissa huomion arvoista haba ja kasvon uljaat veistokselliset muodot. Näillä geeneillä mitä vaan, missä vaan!



Namu päätti harjoitella bikinikautta kokouikkarilla. Uskokaa tämä, kokouikkari on ensi kauden uusi musta! Muotitietoiset tietää! Surffailemme puolestanne trendien aallonharjoilla. (Miesten speedot eivät sen sijaan ole menossa minnekkään, onko se hyvä vai huono, jää lukioidemme päätettäväksi. )


Päivän puoleeton arvionti Namun suorituksesta: ulkonäkö fantsu, keskittyminen ilmiömäinen, todella fleksiibeli kroppa. Reisilihakset terästä. Ja se haba, ja se haba...

Mitä mieltä sinä olet Namun suorituksesta?

Herkulla on urheiluun hieman kuninkaallisempi lähestymistapa. Asulla haluamme osoittaa kaiken suosiomme länsinaapurin kuninkaalliselle kihlaukselle. Mikä on ihanampaa kuin prinsessahäät??? Olemme jo suunnitelleet juhla-asumme ja mitä viemme Danielle tuliaisiksi. Ja lehtikuvissa aiomma vilkuttaa näin:


Sitten räväkämpiä otteita ruåtsalaisen yleisurheilijan tyyliin. Tässä voisi olla esimerkiksi Carolina Kluft verryttelemässä seitsenottelun keihäshyppyyn.
Asu: Urheilupaita: Sveriges fotboll lagen.
Urheilutrikoot: Neonraidoilla
Urheilukeppi: Messujen showsta, oltiin malleina
Urheiluhikiauhat: H&M ja Nike.
Urheilusukat: Puma
Aurinkolasit (ei urheilu, cool): Sikakalliit
Urheilutaipuisuus: Ei millään vähällä treenillä, antasin noin 12 p.
Joogamainen kissaliike keppiin yhdistettynä. Tuotetiedot: Kts, edellä. Pisteet: katso edellä.


Tavoitteellisuuden näette huokuvan tässä. Aitajuoksu on ensikesän ykköslaji ja toinen musta. Oletamme että kävelykadulla ynnämuilla Esplanadeilla on aika paljon aitoja, eli esteitä ensi kesänä ja kaikki tulevat aitomaan koko ajan. Vaikuttanee hieman myös kenkämuotiin, piikeissä tulee löytymään.


Sports Illustrated on jo ottanut yhteyttä. (Ymmärtänette miksi, kun katsotte kuvia) Haluavat meidät kanteen. Harkitsemme tarjousta.
Lopuksi kehoitemme kaikkia pitämään kunnostaan huolta. Annamme muutamia vinkkejä, miten kuntoa voi hoitaa:
Kuntoa voi hoitaa : urheilemalla, kävelemällä, sauvakävelemällä, sauvomalla, ampumalla, roikkumalla, painimalla, ampumapainimalla, konttaamalla, raivoamalla, hyppelehtimällä jollei ole jalka kipeä, taivuttelemalla, juoksentelemalla, uiskentelemalla, luiskentelemalla, uistimella, heiluttelemalla raajoja, moshaamalla, jännittämällä lihaksia koko ajan kun istuu, vasaroimalla (esim hissin). No loput saatte päätellä itse.
Mten sinä hoidat kuntoasi???

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Namu ja Herkku olympialaisiin!