torstai 12. helmikuuta 2009

Muotitietoiset versoavat (keväisesti)

Vihreä on aina ajankohtainen väri, koska voit nähdä sen joka päivä liikennevaloissa. Jos on hyvä päivä, sen voi nähdä useammankin kerran. Paitsi jos asuu kylässä, jossa ei ole liikennevaloja. Siinä tapauksessa kannattaa olla kateudesta vihreä.

Muotitietoiset päätyivät vihreään teemapostaukseen useammasta syystä. Josta tärkeimpänä on se, että aiomme syrjäyttää Osmon blogin lukijamäärässä mitaten. Ja mikä olisikaan parempi tapa kuin päihittää Osmo hänen omalla kentällään. Go green!!

Tiedämme että vihreä on hankala väri käyttää ja se pukee vain harvoja. Onneksi se pukee meitä. Haluammekin jakaa kaiken tietomme vihreän värin käytöstä vähemmän muotitietoisille lukijoillemme. Vihreässä on paljon eri sävyjä, osa räväkämpiä ja osa hennompia. Vähän niin kuin puissa. Herkku on räväkämpi sporttipuu, Namu hillitympi boheemipuu. Esikuviamme lienee turha mainita nokkelille pokkelille lukijoillemme, ne on toki Sporty Spice ja Posh Spice.

Syömme muuten nyt karkkeja vihreästä pussista. Ja Herkku paljasti vaalisalaisuuden, joka saattaa liittyä tähän teemaan. Mutta ei siinä sen enempää.

Niin joo, ja ennen päivän asun esittelyä lienee paikallaan perustella pitkähköä blogihiljaisuutta. Se johtui tietty siitä, että vasta nyt vaihdoimme vaatteita pinkin kauden jälkeen. Pinkki vain sopi meille niin hyvin. Mutta niin sopi vihreäkin. Ja sopii muuten lohenpunainen, sininen, auringonkeltainen, liituraita, beige, aniliini (mikä se on?), graniitti, violetti, ruskea, harmaa, oranssi, purppura, vaaleansininen, vaaleankeltainen, luonnonvalkoinen, vaaleanvalkoinen, sysimusta, murrettu musta ja hiirenharmaa. Mikä väri sinulle sopii? (äläkä sure vaikkei se sovikaan yhtä hyvin kuin meille, ei kaikki voi olla Muotitietoisia)


Päivän asu
T-paita: kauppa
shortsit: ilmaiseksi urheiluseuralta, vintagea
sukat: tuttu raitasukkamalli
kengät: kenkäkauppa, ei oo konverset vaik kyl näyttää siltä
Lippa: alkuperän tietää vain Namu
Hulavanne: oven takaa.

Kuinka monta kertaa sinä pystyt pyörittämään hulavannetta? Herkku ja Namu pystyy ihan sika monta kertaa!!


Tiettyä iätöntä antiikin kauneutta. Vaikka kädet onkin tallella.


Vinkki seuraavaan kahteen kuvaan: kun liikutat sivua nopeasti ylös-alas, näyttää siltä kuin Herkku moshaisi. Tiedämme mitä Namu tekee seuraavat 3.5 päivää...






Miina Äkkijyrkkä-wannabevihreä
päähine (?): lahja siskolta
hame: kirpparikasasta. Tämä nykyinen hamemuoti on hassua, olen ennen käyttänyt kokoa 36, mutta nyt koko 40 mahtui ihan kivasti juuri ja juuri päälle. On se jännä juttu, ihan jännäjännä.
Muut vaatteet: pitkälti omaa tuotantoa
Kengät: Vapaavalinta
Hulavanne: ovensuusta





Huomaa valokuvauksellisuus (ja sääret!) Millaisia poseerausvinkkejä sinä haluaisit nähdä?
Maha: oma, ei vuokralla kenelläkään



Muistakaa, että näinä aikoina täytyy ajatella vihreästi. Ja vain vihreillä saa mennä tien yli!!! Ja jos täytyy mennä punaisilla, niin täytyy pyytää anteeksi punaiselta mieheltä. Minkä se värilleen mahtaa. Muistakaa vielä, että jos ruoasta löytyy vihreää, niin sitä ei kannata syödä. Paitsi jos se on kurkku, viinirypäle, kiivi, vihreä paprika, papu, avokado, salaatti, kaali, kesäkurpitsa, paistettu vihreä tomaatti, karviaismarja, ketunleipä, nokkonen (vähän varovaisemmin sen kanssa), pinaattilettu tai herne . Vesimelonikin on vihreä, mutta siitä ei kannata syödä sitä vihreää osaa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo, vihreä on kiva, muttei kuitenkaan yhtä kiva kuin pinkki.

Anonyymi kirjoitti...

Aiemmin olen vältellyt vihreää, mutta tämä postaus taitaa saada minut antamaan sille uuden mahdollisuuden :D

Anonyymi kirjoitti...

Teidän esimerkkinne innostamana koetin kaverini hulavannetta ja yllätin itseni iloisesti, se pyöri vaiks kuinka monta kertaa napani ympärillä! Tosin kaverini nauroi samaan aikaan kippurassa vieressä: tyylini oli kuulema melko kokonaisvaltainen. Koko vartalo käsistä varpaisiin nytkyi ja hytkyi vanteen tahdissa. Mutta pyöri se kumminkin! Kiitos vihreästä inspiraatiosta, Herkku ja Namu!

Anonyymi kirjoitti...

On ilo kuulla että esimerkkimme on toiminut monelle innoituksen (ja ihailun) lähteenä. Siihen pyrimme.

Kirsimaria: Muotitietoisten ei tarvitse pyörittää hulavannetta mainitsemallasi tyylillä, sillä koko maailmankaikkeus pyörii muutenkin napojemme ympärillä.

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä tietty... Mutta meidän tavallisten kuolevaisten, jotka emme ole yhtä muotitietoisia, täytyy laittaa asiat pyörimään ihan itse.