sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Pretty in Pink

Vaaleanpunaisessa hattaramaailmassa jatketaan. Herkku on kunnostautunut pinkki-osuudessa niin, että oli Namusenkin aika ryhdistäytyä. Koska en voi millään kilpailla itämaisen prinsessan kanssa, satsaan enemmän määrään. Laatu - kuka sitä kaipaa?

Vastoin tapojani stailasin myös kuvauspaikan. Aika hieno tuli, vaikka itse sanoinkin. Verho nyt jäi silittämättä, mutta sitä ei huomaa kukaan muu kuin äiti.

Päällä siis lähes kaikki pinkki mitä kaapista sattui löytymään (mutta odottakaa vain, tähänkin tulee vielä jatkoa kunhan pääsen oikeasti hienojen vaatteideni äärelle)

Päivän pinkki kokoelma ( yllättävän tyylikästä, Namua pelottaa...)

Takki: Aina välillä tytön tekee mieli leikkiä Jackie O:ta.

Toppi: polttarivaatteeksi hankittu. Teemana piti olla pinkki, muut vain unohtivat kertoa Namulle ja ystävälleen, että teema oli hylätty.

Korsetti: on epämukava, en suosittele

Kietaisuneule: kivasti nyppyyntynyt ja rähjäinen

hame: toppi, hieno! Namu stailasi

kengät: Kohdanneet monia epämääräisiä tilanteita

Vain pitkät kalsarit puuttuvat, muutoin setti olisi täydellinen. Herkku, lainaisitko omiasi?


Täydennyskuva takaa

Huivi: Namun blingbling-alushousut

Toppi yllä: tuliainen Bukarestista, kokoa 13-vuotias. Ei mene kiinni vaikka lopettaisin hengittämisen. (en ole sotilaan vaimo, mutta seuraavaksi voisin ottaa korkkarit Prahasta!)

Toppi alla: Löytö Seppälän alelaarista. Kääntäkää itsenne ylösalaisin niin voitte ihailla kaunista kuvaa. Henkselit viimeistelevät kokonaisuuden.



Muotitietoiset laajentavat myös meikkiblogin suuntaan. Kuva ei valitettavasti kerro, kuinka nätti olin pinkissä luomivärissäni. Lähestyi jo Divine-osastoa. Namun meikkivinkki: Enempi on aina parempi. Jos luomiväriä on alle 3 millin kerros, ei sitä voi edes meikiksi laskea. Olisin mielelläni esitellyt myös pinkkiä huulipunaa, mutta Linda oli tainnut ehtiä tyhjentää kaupan meikkiosaston.

Ei kommentteja: