maanantai 12. tammikuuta 2009

Pinkkii sen olla pitää

Hejdå!

Olemme täten tarttumaisillamme haasteeseen, jota on jo epäilty meille melko sopivaksi. Näin on! Pinkkiä kehiin, vaativat lumput ja lureksit. Kyllä lähtee, toteavat Herkku ja Namu. Luultavimmin useammassa osassa, koska totta munassahan meiltä pinkkiä löytyy. Ja paljon.


Osassa 1 esittelyssä hieman polvisukkaa, kalsaria (niitä vaan täytyy saada aina mukaan, on ne niin nätei), Valtteri.


Eli, joku tarkkasilmäinen lukija saattaakin tunnistaa raidallisehkosta trikookankaasta valmistetut älyttömän kauniin vaaleanpunaiset kalsarit, ne ovat kertaalleen jo päässeet julkisuuteen. Mutta kerta se on toinenkin, noin näteille pöksyille toki niiden toinen 15 minutes of fame suotakoon.

Polvipituiset vaaleanpunaissävytteiset raidalliset sukat käyvät ihan mihin asuun vaan.

Valtteri taas on harvinainen peikko. Se on voitettu suorittamalla erikoisen tarkkaa tähtäystä markkinoiden pallonheittokojulla. Peltipurkit alas, pam. Jos yksi enemmän olisi pudonnut, olisin saanut 50 euroa. Onneksi ei pudonnut, Valtteri on niiiiiin paljon arvokkaampi! Se iskee vaikka ammattilaisjääkiekkoilijan tuosta vaan jos sille päälle sattuu. Mutta ei mikään ihme, hampaatkin on kuin ulkoministerillä konsanaan. Valtteri on myös kova poika juhlimaan. Ja niin pink-punk!

To be continued......

2 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Vau! Cool! Pinkki on vaan niin pinkkiä!

Anonyymi kirjoitti...

Juma! Se on Valtteri! Valtsu täydentää minkä tahansa asukokonaisuuden täydelliseksi. Soon fakta.