maanantai 15. syyskuuta 2008

Tuuletukset kunnossa

Hei muodikkaat!


Jaahas, emme lyökään tissejä tiskiin vielä tässä vaiheessa - taisi sitä paitsi Namu vähän olla lauantai-illan huumassa sellasia lupaillessaan. Saa nähdä mihin ne huumat vielä johtavatkaan.. Ilkka Kanervan näki Herkku kerran kesällä, hän oli pyöräilemässä lähikadullani. Ihan tiukoissa pyöräilytrikoissa, ajatelkaa sitä naislukijat! Vaikkakin bongatessani ex-ministron katukuvasta hän kylläkin oli ystävällisesti keskeyttänyt treeniajonsa pysähtyäkseen kadunkulmaan kuuntelemaan kansan syvien rivien mielipiteitä. Joku nuori, vaalea nainen kertoi siinä oletettavasti näkemyksiään Turun kunnallispolitiikan suunnasta. Hienoa Ilkalta, että noin ottaa aikaa pysähtyy kuuntelemaan missä ja milloin vaan!


Päivän sanomana haluaa Herkku kehoittaa jokaista tekemään ekoteon, käyttämään vaatekappaleet hamaan loppuun asti. Itselläni se näyttää onnistuvan melko helposti, vaikka allaesittelemieni lempihousujen kohdalla tätytyy jo ottaa häveliäisyysaspekti huomioon julkisilla paikoilla ja pitää jalat lähinnä ristissä koko ajan. Toki se on hyvä keino antaa itsestään sivistynyt vaikutelma muutenkin.


Äitini on joskus uhka tälle tyylisuuntaukselle. Äskettäin minulle selvisi, että hän oli kauhuissaan silponut palasiksi villasukkani, joista oli jäljellä hänen mukaansa pelkät varret. Tosin kyseisenlaisten vaatekappaleiden esittely edelliselle sukupolvelle toimii aina hyvänä tapana kiinnittää huomio opiskelijoiden heikkoon tulotasoon. Aina sama reaktio : "eikö sinulla lapsiparka ole varaa hankkia ehjiä vaatteita!?" No, kysy Suomen hallitukselta.


Housut: Mango, Tukholma, n.2000 jkr. Käytetty melko paljon. Villasukat: Mummo

Urheilutoppi: WallMart, Yhdysvallat. Line of 1998. On niin kivan värinen , tai ainakin oli joskus.

Kengät: Nike. Nähneet muutaman kilometrin, toimivat heikosti kostealla säällä.


Mainittakoon lopuksi, että tämänkuntoisia vaatteita ei kannata viedä Uffille tai muille kirpputoreille. Niistä kannattaa ottaa vaan ihan omaa iloa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaalean kissanpissan värinen urheilutoppi WallMartista? Sen on täytynyt olla hieno JOSKUS... Mainio postaus, taas kerran!

Cocci kolmel seel kirjoitti...

Ooooh, joudutte heti mun suosikkeihin Blogilistalla! Miten messevä idea! Odotan jatkoa innolla.

muotietoiset kirjoitti...

Nomutta Kirsimaria! Se toppi on neonvihreä. Hieno oli jo 10 vuotta sitten. Ja kiitosta vaan kannustuksesta ja kannatuksesta itse kullekin säädylle. Let's stay in da style.