keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Ryhdikästä raitaa



Jaan Herkun kanssa ilon ensimmäisestä - ja hyvin todennäköisesti ainoasta - lukijastamme. Kirsimaria, ota yhteyttä toimitukseen niin saatamme palkita vaivannäkösi. Kyllä täällä varmasti kävisi enemmänkin lukijoita jos tietäisivät millaisen työn ja tuskan takana tämän blogin perustaminen oli.

Tiedättehän ne kivat pienet "laatikot" joiden avulla pyritään ehkäisemään koneiden lähettelemät roskapostitukset. Ilmeisesti me olemme koneita (jos tämä olisi Philip K. Dickin novelli, tässä vaiheessa Namusen pää räjähtäisi) sillä niiden merkkijonojen tulkitseminen oli lähes mahdotonta. Taisimme onnistua viidennellä yrittämällä...

Kenkien kunniaksi esittelen vielä hiukan lisää kumisaappaiden asuyhdistelmämahdollisuuksia. Kyseinen kuva on muutaman vuoden vanha.

Paita: Jokapoika, NBA:n sponsoroima

Housut: Vintage-osastoa

Kengät: Citymarket

Erityisesti haluaisin lukijoidemme kiinnittävän huomiota kauniisi puserosta pyjamanhousuihin jatkuviin raitalinjoihin. Suunniteltu juttu. Kaulassa henkilökuntalätkä jos sattuu unohtamaan identiteettinsä. Syy kumisaappaiden käyttöön oli tämä: pikkuneidin
(joka kuvassa kyllä vaikuttaa suloiselta, mutta ei sitä oikeassa elämässä aina ole) mielestä lahkeissa olleet narut olivat maailman hauskinta syötävää.

Ei naurattanut kun töissä olisi pitänyt oikeastaan jo olla, ja koira roikkuu lahkeissa. Kumpparit olivat äärimmäisen käytännöllinen apuväline jos halusi liikkua pari metriä eteenpäin. Siinä vaiheessa yritimme vielä kasvattaa koiraa palkitsemalla se vain hyvistä teoista. Aika pian kävi ilmi, että täytyy myös torua.

Samaan koiraneitiin liittyy toinen rakas kumpparimuistoni. Neiti päätti yöllä pissatusreissulla karata läheiseen kuppilaan. Minä lähdin perään, ja siinä vaiheessa en miettinyt päivän asun yhteensointuvuutta vaan otin päälleni mitä ehdin. Eli alusvaatteiden päälle toppatakki ja jalkaan kymmenen numeroa liian isot kumisaappaat. Ja sitten baariin hakemaan tyttöä kotiin. Siinä jäivät leparditoppeihin sonnustautuneet Ruusut toiseksi kun minä näytin pukeutumismallia. Onneksi se ei ole maalla niin justiinsa tuon pukeutumisen kanssa...

- Namu-

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Lilian kirjoitti...

Hei!
Kiva että olet laittanut pystyyn tällaisen mahtavan muotiblogin!
Varmasti tulen vielä uudelleenkin visiitille, jos vai meno jatkuu yhtä galmourina! Nappaan ton osoitteen tosta yläpalkista talteen, niin vierailu sujuu jouhevammin!
T.Lilian

Lilian kirjoitti...

No, hitsin vitsi! En saannu tohon laitettua tota blogiosoitettani, kun ei kelvannut tälle ohjelmalle mikään vaihtoehto. Eli tosta "Lilian" linkistä ei pääse mihinkään tässä osoite oikea:
http://octopus.blogit.fi/

Ok! Tämä tässä! Have a Nice day! :)

Schuster kirjoitti...

Tässä on sitä todellista avantkaardea ja haute kutuuria! Kiva huomata että mä en ole ainoa tyylipukeutuja tässä maassa, vaan keltaiset kurahousut ja karvareuhka saavat suosiota muuallakin. Mä olen erityisen tarkka tosta kurahousujen keltaisuudesta koska ne käyvät niin hyvin yksiin ei-minkään kanssa.

:D