perjantai 19. syyskuuta 2008

Kaikki huutaa Kolla Kolla

Stockholm Rock City, kiss my ass - you're too pretty! Namu kävi katsastamassa Tukholman trendit hilpeällä ryhmämatkalla. Museoiden ihmettelyn lomassa oli aikaa ihmetellä myös paikallisten elävien pukeutumista. Tulipa taas kerran todettua, että olen ehkä liian tylsä ymmärtämään muotia. Vastaan tuli hyvinkin boheemeja viritelmiä - nyt voi ostaa oman eksentrisen lookinsa suoraan Henkkamaukalta. Hiphurraa.

Oma sisäinen prinsessani heräsi livrustkammarenissa. Sopisi alaani tepastella ympäriinsä vaikka tässä. Näin minä ihan vahingossa nykyisenkin kuninkaallisen perheen. Ja vilkutin tietysti kuin hullu. Ja melkein astuin kungliga hevonkakkaan. Pelastaa päivän kuin päivän.

Päivän asuja ei ole oikein esiteltäväksi reissulta, koska olen viimein oppinut pakkaamaan järkevästi. Jos Suomessa selviän viikon samoilla farkuilla niin miksi ihmeessä Ruotsin puolelle pitäisi raahata omat housunsa joka päivälle? Kysyy nimin. epätietoinen. Yhdistelkää näitä niin saatte selville päivieni asut.

Vasen kuva:

Housut: omat

Kengät: Vagabond (muistin, jee!)

Oikea kuva:

Kengät: en muista merkkiä enkä aio tarkistaa

Sukkahousut: hajalle heti ensimmäisellä vessareissulla. Haarakiilasta, tuli aikuiselokuviin sopiva versio.

Laivalla reissuni pelasti ikääntyneempi ”herrasmies” joka ymmärsi arvoni päälle. Hänen mielestään olin koko porukan upein nainen (muutkin tytöt olivat tosin nättejä). Kuulemma muut seisoivat ympärilläni vain ihastelemassa kauneuttani. Ansaitsen vähintään diplomi-insinöörin miehekseni (sori, peipesaurus!). Hän olisi muuten ottanut minut omakseen, mutta kun ei voi ostaa tarpeeksi kultahelyjä tarpeisiini. Kerroin tapahtumasta niin monesti buffet-pöydässä, että muu retkiporukka taisi hermostua minuun. Vaatimattomuus kun ei koskaan ole kuulunut parhaisiin puoliini =)

Lopuksi voisin kyllä kehua muitakin kuin itseäni. Hyvä ystäväni selvisi koettelemuksesta, joka jännitti häntä useamman viikon. Hyvä Wannabe! Muotitietoiset onnittelevat.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tervehdys taas täältä octopus.blogista. En voinut olla nauramatta tuota mainitsemaasi sukkahousujuttua! Vilkkaalla mielikuvituksella varustettuna pakostikkin naama vääntyy virneeseen!
Viikonloppuja! -octopus-

Tia kirjoitti...

Namu ja Herkku, loistavaa! Löysin tänään flunssaisen sairastupapäivän ajanvietoksi blogiinne. Hirnuin myös sukkahousujen kohtalolle! :) Keep on good work, girls! :)

muotietoiset kirjoitti...

Kiitoskiitos. Kommenteista innostuneena tulen myöhemmin toteuttamaan sukkahousupostauksen. Siitä tulee melkoisen laaja, koska minulla on kyky rikkoa sukkahousuja katseen voimalla.

Samalla haastan aphroditeen, tian ja muutkin lähettämään kuvia kaameimman kohtalon kokeneista sukkiksista. Osallistujien kesken voidaan arpoa vaikka Pirkka-sukkahousut. Valmiiksi rikottuna, tietenkin!
- Namu