torstai 11. syyskuuta 2008

Raitalinjalla jatketaan

Hyvää iltaa, arvoisat muodinmaailman syväsukeltajat! Olemme erittäin onnellisia sivullemme suuntautuvista vierailuistanne, ja kiinnostuksesta syysmuotia kohtaan. Jatkakaamme!

Tänään ajattelin Namusen inspiroimana kantaa korteni kekoon raidakkaan muodin osalta. Täytyy paljastaa, että pian esittelemäni asukokonaisuus ei tänään ollut päivän asu aivan sanan varsinaisessa merkityksessä. Vedin sen päälle vasta illan hämärtyessä. Päivällä olin merillä, ja siellä ei vaan ole koskaan oikein kuvauksellinen olo. Tiedättehän, hiukset pystyssä ja sähköisinä merituulen tuivertaessa ja housunnapit paukkumassa irti hetkenä minä hyvänsä, kun buffetissa ei voi olla syämättä kiloa lohta ja perunoita ja ottamatta kaikkia lajeja jälkiruokaa. Mutta sitäkin ihanampaa oli vaihtaa illalla verkkareihin, kuulkaa!




Adidaksen kolmiraita lienee monille melko tuttu merkki, onhan se legendaarinen. Mutta mitäs sanotte, näkeekö usein violetti- neonkeltainen- väriyhdistelmää? No en minä ainakaan! Asuni on noin vuodelta 1995 tai ehkä 1996. Valitettavati joudun jälleen olemaan hieman epämääräinen sen alkuperän suhteen, mutta melkomoisella varmuudella voin sanoa, että se on ostettu Vantaalta. Tämä loistokas kolmiraita liittyy nimittäin erään Vantaalaisen urheiluseuran edustusasustukseen noilta kyseisiltä ajankohdilta. Jälleen, näkyy suht hyvin pimeässä. Ja näkyy suht hyvin muutenkin. Jos joku nyt vallan menettää kyseiselle kuosille sydämensä, voin koittaa tavoittaa edustusasut erhetymättömällä silmällä valikoineita henkilöitä ja pyrkiä jäljittämään tarkemman alkuperän. Toki myös Adidakselta osataan kenties asiassa neuvoa.

Näihin sporttisiin tunnelmiin! - herkku-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvät Herkku ja Namu, kiitos vielä kerran blogistanne! Minulla oli melkein samanvärinen verskapuku kuin Herkulla, mutta se oli Niken eikä siis aivan yhtä hieno. Eikä se edes ollut ostettu Vantaalta vaan olisikohan ollut Jkl:n Sokokselta - tai Prismasta.

Jokatap, olin verskapuvusta kateellinen tai en, ojentaisin teille jotain pientä kivaa blogissani.