torstai 25. syyskuuta 2008

Hattuspesiaali

Upeissa syyssäissä kannattaa panostaa päähinepukeutumiseen. Muotitietoiset esittelevät tässä jaksossa hattukokoelmansa kirkkaimmin loistavat ja sävähdyttävimmät kruununjalokivet. Jos nämä jättävät kylmäksi, on katsojassa vikaa!

Neuvostoliiton teemaan sopii jatkoksi linjakas, perusvarma valinta: suikka. Oliivinvihreän ja kirkkaan punaisen yhdistelmä täydentyy pronssivivahteella. Tässä värikombinaatiossa sopii olla ja odotella ruskaa pakkasella.

Mallin Päähine: Mustamäen tori, Eesti.
Mallin lasit: kähvelletty Turun torilta. Tuunaus: Herkku & Namu

Sitten pääsemme merellisempään skenaarioon. Vesihän on elementti, joka on vahvasti läsnä kotikaupungissamme. Luonnollisesti se inspiroi myös pukeutumista.

Mallin päähine: Adidas.
Lasit: Sama
Fiinimpi vaihotehto syysillan tuiverrukseen. Tässä elegantissa huopaunelmassa kelpaa astella vaikka Hansakorttelissa. Muotitietoisten hattuvarasto on täynnä yllätyksiä ja asusteita joka lähtöön!

Mallin päähine: Saatu viehkosti vihjailemalla. Peipesaurus rokkaa!


Klassikkojen klasikko. K Vihosen 35-vuotis juhlapainos. Sopii parhaiten illan pimeneviin hetkiin, jolloin haluat vain käpertyä viltin sisään nauttimaan kenties lasin laadukasta viiniä ja rauhoittavaa musiikkia. Lipan alla elämä on harmonista.

Päähine: K Vihonen 35 vuotta, yhteistyössä Herrasmies Maalarit.


Tietääkö joku, mikä tämä on? Muotitietoiset ymmällään. Hieno se on, ei se muuten täällä olisi.

2 kommenttia:

Kris kirjoitti...

Hauska postaus! Kyllä tuo upea neuvostolittolakki herättää kateutta tämän muotitietoisen sydämessä :D Ihana tämä teidän bloginne. Aina piristävää luettavaa!

Ingrid kirjoitti...

Uu, minun silmääni viehättää tuo viimeisin pipo, jossa on selkeää ajan patinaa ja retrohenkeä. Mistähän lienee peräisin? Juuri tuollainen voisi lämmittää mukavasti päätä ehkä ensi talvena Lapin hiihtoladuilla...

Oujee tytöt, jatkakaa samaan malliin!