lauantai 13. syyskuuta 2008

Sukkasillaan

Me olemme K U U M I A
Ja lapsellisen innoissamme siitä




Pienestä sitä tulee narsistiset mielet onnelliseksi. Olemme iloksemme huomanneet, että Muotitietoiset ovat päätyneet Blogilistan kuumalle listalle. Ah ihanuutta. Kiitos kaikille "luottamuksesta", yritämme olla ihailunne arvoisia.

Edellämme on Big Brother -blogeja, Johanna Tukiainen ja villasukkia. Bb-suosiolle emme oikein voi mitään, harkitsemme ehkä näyttävämme tissit kilpaillaksemme sen kanssa. Samalla metodilla voisi ehkä päihittää Tukiaisen? Tai sitten menemme kyttäämään Iken talon kulmille... (se jää kyllä Herkun nakiksi koska hän asuu siellä lähistöllä. ) Mutta ne villasukkablogit, voih. Se syö naista.

Ja tässä Muoti-imperiumin vastaisku villasukkien suosiolle. Ja samalla päivän asu. Päällä Namun siskon valmistamat sukat, jotka ovat kyllä pörröisyyden riemuvoitto. Settiin kuuluu vielä ranteenlämmittimet. Täydellistä kun haluan pukeutua karhuksi! (sitä tapahtuu aina silloin tällöin) Tästä ei sukat enää parane.

-Namu

3 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Ihana blogi xD Itseasiassa olen odottanut, koska joku keksii tällaisen idean :)

muotietoiset kirjoitti...

Kiitos. Todennäköisesti joku onkin jo keksinyt saman idean, mutta koska me emme ole siitä tietoisia, leikimme olevamme omaperäisiä. Valikointi kunniaan =)

MouMou kirjoitti...

Haha, hyvä vastaisku!:D