maanantai 23. marraskuuta 2009

Pimeän riipushousukorut ja kietaisuhousukorut

Tjänaret allihuuppa.

Kyllä se eteläisen Suomen syyskausi ainakin on niin maan pimiä, että HEIJASTINTA ON PAKKO KÄYTTÄÄ! Olkoon tämä Nassesetämäinen valistushetki: Herkku ja Namu ovat Hyvin Hyvin Vihaisia kaikille, jotka unohtavat laittaa heijastimia! Esim. itselleen, jos he unohtavat. Mutta tuskin me toisaalta unohdamme, meillä on hyvänlainen muisti. Ja kuulo, näkö, tyyli, koordinaatio, rytmitaju, yleissivistys ja veren sokeriarvo. Ihan vain muutamia vahvuuksia mainitaksemme.

Esittelyssä tänään talviseen styleen sopiva versio housukoruista, joiden käytöstä voitte lukea enemmän täältä ja täältä. Nyt lyödään kuulkaa sellainen määrä kärpäsiä yhdellä iskulla, että lienevät lähellä sukupuuttoa. Mitä emme tietenkään voi sentään toivoa, koska kuka silloin pörräisi lehmänäjissä ja lentelisi tyynenä päin ikkunoita? Mutta: korista housusi tai siis muodin mukaan tietysti trikoosi, leggingsisi tai sukkahoususi (kukin menköön tyylillään, kunhan tyyli on hyvä) heijastimilla. Asuste ja näkyvyys samassa kompaktissa paketissa. Rock'n roll!

Vasemmassa reidessä: (huomoikaa vasen reisi on oikealla, koska kuva on niin päin. toim.huom.) Laivanmallinen riippuheijastin. Asettelu tarkasti noin polven kohdalle, ulottuvus säären yläosaan.
Oikeassa sääressä (hahmotus, kts.edellä); kietaisumallinen neonkeltainen heijastinnauha-koru. Muita sijoitusmahdollisuuksia: nilkka.

Riippumallisen laivahousukoruheijastimen kiinnitys: hakaneula. Sponsored by; Tallink Silja. Kiitos sponsorille!!!

Kietaisumallisen sääri/nilkkaheijastinkorun kanssa voit vetäistä jalkaan esim tohvelin, villasukan ja säärystimen. Lämmittävät mukavasti, kun muoti vaatii kulkemaan kalsareissa. Ja kerrospukeutuminenhan ei koskaan ei koskaan ole passé.


Tässä vielä pyhä kokonaisuus. Ja Kas, taas olemme näin paljon viisaampia syystalven muodin suhteen. Ei kestä kiittää, tämä velvollisuutemme on!


1 kommentti:

kirsimaria kirjoitti...

Kiitos nasseohjeista, kuinka uskaltaisinkaan lähteä ilman heijastinta minnekään, edes keittiöön!

Mitä teette kun 4000 kävijää menee rikki? Järjestättekö arvonnan? :D