keskiviikko 19. elokuuta 2009

OSTOSRISTEILYLLÄ!!

Herkku ja Namu tekivät sen, minkä jokainen itseään arvostava muotihenkilö suht säännöllisin väliajoin tekee, eli lähtivät ostoksille merille. Tämä on toki luovaa jatkumoa edelliselle sanomallemme merihenkisestä pukeutumisesta.

On se kuitenkin jonkin verran hohdokkaampaa hankkia uutta muotia laivalta. Puhumattakaan kaikista verovapauseduista, joita siellä saa. Tämähän oli tavallaan sellainen sponsoroitu muotiblogimatka. Tavallaan.

Teimme hulppeita löytöjä, joiden avulla siirtymä syksyyn tulee olemaan huomattavan helppo, tyyli ns. hallussa heti kättelyssä. Tässä kuvamateriaalia, ostosten top 3:

1) BLING BLING BLING!!!!!! SITÄ KATU-USKOTTAVUUDEN MÄÄRÄÄ KUN NAMBENDER RIPUSTAA NÄMÄ OTSALLEEN HELÄHETELEMÄÄN TALLUSTELLESSAAN UUDEN KOTIKAUPUNKINSA KATUJA PIMENEVISSÄ SYYSILLOISSA. HEIJASTIN, MIHIN SITÄ TARVITAAN???



2) N. 17 BARBABABAA. NIIN MONIKÄYTTÖISIÄ, NIIN KAUNIITA NIIN ROHKEITA. JA MENEVÄT SUHT PIENEEN TILAAN. VOISI KUTSUA JOKANAISEN PERUSVARUSTUKSEKSI. JOS NÄMÄ SYLISSÄSI ESIM. TÖRMÄÄT JOHONKIN, EI TULE JUURIKAAN SATTUMAAN.


3) HERKUN YKKÖS-HANKINTA. VOI KÄYTTÄÄ ESIM. HOUSUKORUNA, KATSO VINKKI TÄSTÄ. TOIMINEE MYÖS PIENELLÄ TUUNAUKSELLA PÄÄHINEENÄ. MIHIN SINÄ ENSISIJAISESTI KÄYTTÄISIT TÄTÄ?



Että ei mikään turha ostosristeily. Menimme myös maihin, mutta siitä lisää myöhemmin kunhan aika on kypsä.

Pitäkää varpaat lämpiminä ja housukorut ojennuksessa! H & N

Ei kommentteja: