tiistai 4. elokuuta 2009

Merimieshenkistä vivahdetta

Huhuu!!

Täällä Herkku. Olen elossa! Namukin ehkä on. Namu, oletko sä? Entä Sinä, arvoisa lukijamme? Toivotaan, että kaikki ovat elossa. Se on hyvä lähtökohta tällekin päivitykselle.

Päivitellään nyt tähän alkuun sitä että on jo elokuu.

Noniin, se on nyt tehty.

Asiaan.

Marine-tyyli on päivän juju. Tiedättehän, seilorius, merimiehisyys, merihenkisyys yleisemmässä mittakaavassa, merellisyys, Merellä-lehti, meriitti. Merimiestyylisenä voit mennä mihin vaan, ei mitenkään vähiten merille. Jossa tiettävästi ovat kaikki vähänkin silmäätekevät tähän aikaan vuodesta. Siellä ne seilaavat paateissaan ja purjehduskengissään ja rapuja syövät. Olen kuullut.
(Niin paitsi Teukka Selänne menee turboveneellä lähempänä rantaviivaa)

Olkaamme siis merellisiä! Tässä toimivia ideoita, jos haluat itsekin soluttautua meripiireihin ja syödä rapuja:

1) Suoraan asian ytimeen iskevä college-paita. Jos paidassasi lukee MARINE ja siihen on kuvattuna pieniä merimiehiä, luulisi tyhmemmänkin tajuavan sinut merihenkiseksi ja sitä kautta cooliksi. Vähintäänkin.

(Pikantti yksityiskohta leikittely eri kielillä printtitekstissä. Olen iskevien printtitekstien fani jo vuodesta 2005)

2) Merimiehiä, laineita ja ankkuria kuvaava veden värinen t-paita. Perustelut lähes samat kuin edellä. CLUB MARINE. Enempää ei tarvinne ohjeistaa.

3. Yhdistä rohkeasti merihenkisiin yläosiin päähineitä.
Merikapteenin lakki toimii tilanteessa jos toisessakin. Esimerkiksi jos haluat päästä risteilylle ilmaiseksi. Voit väittää olevasi tämän aluksen kapteeni ja kävellä vain suoraan komentosillalle. Tämä tähän väliin siis käytännön vinkkinä. Myös muut käyttötavat toki mahdollisia.
Yhdistä rohkeasti myös erilaisiin asuihin pyöräilyhousuja, niitä et voi koskaan käyttää liian usein tai olla koskaan niissä alipukeutunut. Edes häissä!

Ja sitten vaan hummaamaan! Uskoakseni näillä neuvoilla pärjäätte taas hetkisen? Ilmoittakaa heti kun tulee hätä käteen taas niin luomme teille tarvittavan tyylin kädenkäänteessä.


BONUSVINKKI!!!
Jos kapteenin rooli alkaa väsyttää (kaikki imartelevat kuitenkin rasittavuuteen asti), voit korvata välillä hatun merirosvohenkisemmällä huivilla. Ja sitten taas hummamaan.



Pyöräilyhousujen alla voit pitää kahta eri pituusluokkaa edustavia kalsareita. Siis jos haluat, eikä sinulla ole liian kuuma.


Rapuonnea! H-E-R-K-K-U



3 kommenttia:

kikka kirjoitti...

Kolmet kalsarit päällekäin! En olis ite ikinä keksinyt! Vielä kun olisit laittanut jotkut nätit kukalliset alushousut tuohon pyöräilyvermeiden päälle, niin jo olisi ollut housua joka lähtöön ja tarpeeseen.

Kiitos päivityksestä, olin jo odotellut. :)

Anonyymi kirjoitti...

Äh. Luin vinkin hääpyöräilyhousuista, kun kaikki kesän häät (myös omani) ovat jo käytynä. Ensi kesänä ne ovat ehkä jo passé?

muotietoiset kirjoitti...

Hyvät henkilöt. Juuri siksi olemme olemassa, että kaikkea ei vaan aina itse kekkaa. Ensi kesästä on vielä hyvin vaikea sanoa, haistelemme tuulia ja ilmoitamme pyöräilyhousutilanteesta sitten lähempänä.