sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Ehdoton kotsa

Päähineistä asiaa. Hetkeen emme ole niistä teille kuumia vinkkejä antaneetkaan, vaikka toki tämänkin muodin alan kuumimmat ja viimeisimmät virinät olemme haltuumme ottaneet.

Kesäaikaanhan päähinemuoti elää kukoistusaikaansa jo järkisysitäkin. Toki talvella pipot ja karvalakit ovat kivoja suojatessaan kylmältä, mutta onhan kesäpäähineissä vaan se jokin. Ne ovat ensinnäkin niin järjettömän hyvän näköisiä. Päähine sopii päähän kesällä kuin nenä päähän!

Lisäksi niiden suojauspotentiaalia ei voi missään määrin vähätellä. Kesälakki suojaa esimerkiksi: auringolta, tuulelta, sateelta, Ikeltä, putoavilta esineiltä, lokeilta, turhien Kesä-esojen tuijotukselta (jos vetää lipan silmille, on esan turha koittaa tuijottaa), hyttysiltä, liialta rusketukselta jos haluaa säilyttää hipiää, jos joku sylkee jne.

Tässä eräs kesälakki, joka kuuluu lajinsa ehdottomaan aateliin jo länge sen sist. Se on siirtynyt työelämästä eläkkeelle ja viettää nykyään paljon aikaa erilaisissa kesätapahtumissa. Se on esimerkiksi viettänyt paljon juhannuksia Raumanmerellä, silloin vanhoina hyvinä aikoina, kun Raumanmeren juhannus vielä vietettiin Raumalla. Herkku haluaakin tässä kohtaa esittää huolestuneisuutensa, harmistuneisuutensa ja synkän visionsa siitä, että näin ei enää tunnu olevan. Jotenkin se vaan tuntuu jännältä kun olettaa että Raumanmeren juhannus on Raumalla ja se ei olekaan. Siellä Herkku aina juhannuksena harhailee.

Mutta tässä se kesälakkien lakki:


Lakin asiateksti vielä varmuudeksi kokonaisuudessaan tässä:

Tää punanen kotsa on musta jotain ehdotonta.

Niinkun koko mun tarina.

Ehdotonta, eikö????

Eläkäähän kesäänne tyylillä, pyytää nöyrästi mutta päättäväisesti Herks.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja ettei kenenkään tarvitse menettää yöuniaan asian tiimoilta, niin kerrotakoon vielä tekstin loppuosa, joka kuvassa häämöttää. Eli tämän vertaistaan hakevan lauseen on ilmoille päästänyt Holden Caulfied. Että ei siinä lakissa Hola lue...

muotietoiset kirjoitti...

E r i t t ä i n
e h d o t o n t a ! ! !

Kiitos selvennyksestä, nyt saa Namu taas nukkua. Googlasinkin jo hola luen enkä saanut selville mitään hyödyllistä. Siinä meinasi tulla jo paniikki, epätoivo, kauhu, itku, potku, pelko ja surku

Anonyymi kirjoitti...

Mutta mitä lukee päähineen sivussa? Sekin eittämättä valvottanee lukijoita öisin.

Anonyymi kirjoitti...

Siinä lukee Sieppari Ruispellossa, tää on teemapäähine... Hyviä unia nyt sitten, kun on saatu tämä harmistus selvitettyä!

Anonyymi kirjoitti...

Miksei muotitietoiset päivitä useammin?

T. eräskin joka tylsistyy työpöydän ääreen ja kaipaa uusia pukeutumisvinkkejä esim. töihin. Tai kotiin. Tai uimaan. Tai mitä vaan kunhan kirjoittelisitten useammin!

muotietoiset kirjoitti...

Rakas anonyymi, kommenttisi on vallan aiheellinen. Meidän on nyt SKARPATTAVA ja tultava hetkeksi pois terassilta-parhaamme luvataan yrittää ensi tilassa. Eihän siitä mitään tule ettei ihmiset sitten tiedä yhtään miten pukeutua yhtään mihinkään jos meidän loma vaan jatkuu. Töihin siitä, heti vaikka huomenna!