perjantai 4. joulukuuta 2009

Aloha, Suomi Finland 92 Wee!

Tulevana viikonloppuna saamme taas liimautua nenästämme teeveeruutuun ja tsekkailla antaumuksella Suomenmaamme kermaa valumassa pitkin Tarjan käytäviä ja juhlasaleja. Antaakohan Tarja kellekään yhtään lautasta vai pitääkö kaikki itsellään, niin että Matti V:kin joutuu syömään servetiltä? (Ajankohtainen vitsi)

Mutta 6.12, Ah mikä päivä tuo onkaan jokaiselle muotitietoiselle, samoin kuin tietysti sotiemme veteraaneille ja kaikille muille yhtä tärkeille! Veteraanit ovat muuten aina muodissa.

Ei ole varaa epäonnistua pukeutumisessa tässä tapahtumassa, koska muuten voi käydä niin, että joutuu vaikka Iltalehdessä kuvaruutuun "Linnan epäonnistujat". Ja se nyt on sanomattakin selvää, että siinä vaiheessa on peli pelattu kaikilla tavoin ja lopullisesti. Muotitietoiset haluavatkin nyt tarjota viime hetken vinkin niille, jotka panikoivat vielä pukunsa kanssa. Jos Sinä olet sunnuntaina menossa Linnaan ja nyt on alkanut tuntumaan, että ehkä se hankinta ei ihan nyt siihen kuuluisaan nappiin mennytkään, tai ehkä ompelijalla lähti loppujen lopuksi ihan vähän skootteri käsistä - ei hätää! Uuuta pukua et enää ehkä saa hankituksi, mutta apuun tulee PÄÄHINEMUOTI!

Allaesitelty päähinepukeutuminen pelastaa Sinut.
Kukaan ei tule tunnistamaan Sinua, kun asettelet kyseisenlaisen sombreron kutreillesi, ja muistat vielä pitää katseen pitkälti lattiassa. (Suositellaan myös Hjallikselle, silloin ei välttämättä tallo kenenkään päälle) Voit toki hieman kurkistaa lierin alta kätellessäsi Tarzaa ja Perzaa, He eivät ota sitä niin justiinsa.

Check this out ja hengitä taas vapaammin, arvoisa linnan kutsuvieras!


Kyllä siinä saavat niin Ylen kuin mainoskanavienkin selostajat miettiä aika pitkään, että kukas siinä nyt astelee.

Siirryttyänne parvelle tarkkailemaan muuta juhlakansaa, lipan alta näkee hyvin alas päin. Päähine on kuin luoto parvelta tarkkailuun!


Tanssikin sujuu kuin tanssi ja identiteetti säilyy salassa!

Muotitietoiset kiittävät vierailevia kuvausmalleja sekä ihanaa kotimaataan ja sen viisasta Kermaa. Toivotamme kaikille hyviä juhlapyhiä, onnistuneita pukuvalintoja ja sopua astiastoista! Saa nähdä ovatko siniset trikoopaidat linnanjuhlien SE JUTTU.

Ei kommentteja: