keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Leijonankesyttäjä kohtaa Lebardeja kohtaa oven

TSÄDÄM!!!!
Herkku on eläin. Oikea villipeto! Käyttäytyminen äityi niin hurjaksi, että Namu katsoi parhaaksi sonnustautua leijonankesyttäjäksi. (Kts yllä)
Lebardit, skootteri, matti v. Niistä Namu haluaisi jutella. Mutta Namu on ehkä liian järkyttynyt. Ah ja voi, Jenni joi kahvia lusikka kupissa. Ei voi luottaa tässä yhteiskunnassa enää yhtään mihinkään.

Maailmaa kohtaan tuntemastaan epäuskosta huolimatta Namu pystyy kuitenkin panostamaan täysillä pukeutumiseen, ei sillä.

Jouluna kuuluu loistaa kilpaa joulukuusen kanssa. Kuitenkin niin, että joulukuusi häviää kilpailun. Muistakaa Muotitietoisten vinkki: koska vähemmän on enemmän, niin enemmän on tosi paljon! Sääristään saa todellä säihkyvät pukeutumalla säihkyviin kalsareihin. Yläosakin saa säihkyä! Tosi trendikästä on pukeutua kaverin kanssa sävy sävyyn, Herkku ja Namu osaa sen homman.

Ensimmäisessä kuvassa: Namun säihkysääret verhottuna murrettuun kultaan ja päällystettynä pinkillä tyllillä.


Toisessa kuvassa: Herkun säihkysääret verhottuna talven muotiväriin tirkooseen (Tanja K ei voi olla väärässä) verhottuna rei'itettyihin luonnonvalkoisiin trikoisiin verhottuna kuten yllä, pinkkiin tylliin.

Kolmannessa kuvassa: Herkun helma heilahtaa ja jalkapukeutuminen pääsee entistä enemmän oikeuksiinsa.


Neljännessä kuvassa: Namun takamus heilahtaa verhottuna tylliin. Pääsee oikeuksiinsa. Ai että mikä? Älkääs vitsailko siellä, itsestäänselvä on itsestäänselvää ja Volvo on auto.

Tästä pääsemme välikovennukseen. Ei siis kevennykseen, koska aihe on vakava. Elämme kriisin aikoja, ihmisiä irtisanotaan harva se päivä, synkkää on. (Eikä lautaset riitä). Tänään haluamme ottaa tähän kantaa Destian inspiroimina. Tekstiteevee kertoi meille glamourilla lunch-datellamme, että Destia näytti ovea 120:lle. Perkele, tämäkin vielä.

Nyt Muotitietoiset näyttävät protestina vallitsevalle tilanteelle teille kaikille ovea!Käsitelkäämme lopuksi vielä hieman Lebardia, koska emme halua jättää teitä näin joulun alla täyssynkkiin tunnelmiin. Ja koska tänään on myös Namun juhlapäivä! Namun sana on painettu! Namu on julkaiseva tähti! Tosin eihän se ole yllätys. Mutta Namun kunniaksi, Herkun lebardit vuosimallia 12/2009 ja iloinen onnitteluheilautus muotisiskolle:
Lebardi on ihmiselle lebardi. Harkitsemme muuten myös ehkä lakkoon menoa osana vallitsevaa tilannetta. Kaipaisimme teiltä mielipiteitä siitä, kannattaako lakkoilu ja jos menemme lakkoon, niin miten pukeutuisimme sinne? Jos kukaan ei vastaa, menemme taatusti. Lakkoon siis. Ja joka tapauksessa tietysti tosi moniin glamoureihin pikkujouluihin.

1 kommentti:

kirsimaria kirjoitti...

Whoever said "less is more" had probably never had quite enough "more".

Ei lakkoa, lisää muotitietoisuutta maailmaan!