keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Lapsuuden sankareille

Namu kävi tänään hankkimassa ehjiä sukkahousuja. Viisi paria, niillä pitäisi pärjätä ainakin viikko. tai vähemmän.

Henkkamaukalla mielen valtasi järkyttynyt epäusko. Kyseisen nuorisoputiikin seinällä roikkui "bändipaitoja". Iggy Pop, The Stooges, The Rollig Stones, Mick Jagger, David Bowie (oli ehkä muitakin, järkytykseltäni rekisteröin vain nämä) Ovathan bändit aina olleet kaupallisia, mutta missä vaiheessa ne alennettiin henkkamaukkatasolle? Ja jos nykyisin haluaa olla katu-uskottavasti rock, riittääkö enää virttynyt Ramones-paita? Taitaisi olla rokimpaa käyttää Finlandersien teeppaa, niitä ei ainakaan vielä näy teinipukimoissa.

Huoh. Vuodatus lähtee siitä, että reippaat kymmenen vuotta sitten suosikkivaatekappaleeni oli Voodoo Lounge -kiertuepaita. Taitaa se olla vieläkin tallella.Kuvassa näkyvää paitaa ei ole hankittu H&M:ltä vaan se on muistaakseni tullari kyseisen yhtyeen Göteborgin keikalta. Täällä minä märmätän ja leikin suurta bändien ystävää (Rollarit varsinkin ovat niin rahapulassa, että tarvitsisivat kaikki paidoista yms oheismyynnistä tulevat rahat), katsotaan vaan niin parin viikon päästä olen hakenut ainakin sen Bowie-paidan itselleni.

Näin muuten muutakin "hauskaa". Olavi Mäenpään vaalisaabin. Valkoisen auton kyljessä komeili sinisin kirjaimin "Turku turkulaisille - ei elintasopakolaisille". Taattua Mäenpää-laatua... Mäenpään rotisko tekee ympäristölle yhtä huonoa kuin mies itse. Namu pelkää. Mäenpää sai viime eduskuntavaaleissa kuitenkin 2809 ääntä. Se on 2808 enemmän kuin soisi (itseään saa kumminkin äänestää, se on ihan okei)

Nyt loppuu politiikka ja valitus. Halusin vain jakaa nämä kokemukset kanssanne.

Ei kommentteja: