torstai 16. lokakuuta 2008

Pätevää päälle

Sateista päivää Muodin ihmemaasta!

Tänään tuli taas hyvä muistutus siitä, millainen on Turun Talvi. Vetinen, hyvin vetinen. Oh well, hajoitin vasta syksyn toisen sateenvarjon.

Alkuviikosta luennoin asiantuntevasti vaativalle yleisölle, ja kohottaakseni itsetuntoani yritin laittaa päälleni "viisaan aikuisen" -vaatteet. Lopputulos näkyy alapuolella:Epämääräinen mytty vaatteita. Koska mikään niistä ei näyttänyt hyvältä. Itkupotkuraivareiden jälkeen ensimmäinen vaihtoehto päälle (näytin pätevältä, mutta jotta asu olisi tuntunut omalta, oli minulla rikkinäiset sukkahousut jalassani).

Olisi mielenkiintoista nähdä syntyykö päivän asujaan esittelevillä muotibloggaajilla samanlaisia röykkiöitä? Vai onko heillä niin erehtymätön tyylitaju, että kaapistasta saadaan päälle juuri _se_ asu?

Näytin hetken pätevältä kotioloissa, mutta noin viiden sekuntin kuluttua minulla oli turvallinen kotiuniformu päälläni:
Paidat: kaapista
Housut: Joulupukilta
Tossut: Omaa tuotantoa

Muotitietoinen on Muotitietoinen vaikka voissa paistaisi.

Pitäkää varpaat kuivina!
- Namu

2 kommenttia:

Roosa kirjoitti...

Minäkin viimein luovutin ja päätin ostaa sadeviitan kaikesta sen rumuudesta huolimatta. Ei täällä Turussa tosiaan pärjää pelkällä sateenvarjolla, varsinkaan kun joka päivä pitää pyöräillä luennoille :P

muotietoiset kirjoitti...

Alan pikkuhiljaa kallistua siihen tulokseen, että sadeviitat ja -takit ovat liian kevyttä kamaa Aurajoen rannoilla. Pitäisi ehkä suosiolla hankkia sukelluspuku.
- Namu