tiistai 7. lokakuuta 2008

Stranger than fiction

Kirsimaria heitti haasteen. Ennen haastetta suosittelen kaikkia vierailemaan hänen blogissaan ja huomioimaan erään ilahduttavan raikkaan yksityiskohdan. Muotitietoisia tituleerataan pukeutumisidoleiksi. Lisää tälläistä, heti! (yritimme hakea idoli-statusta Kirsimarian blogista löydetyltä tyylinikalta, Turun Tildalta, mutta hän ei vielä ole ymmärtänyt omaa parastaan. Katkeriako, eh,ei...)

Haasteena siis kertoa omista omituisista tavoistaan, Top-5. Herkun ahdistuessa "mitä puen päälleni" -kysymysten äärellä Namu ottaa pallosta kopin (tai ei se oikeasti kopiksi tulisi, osaan pesäpallossa vain huitoa mailalla hyttyjä). Tarkoituksena on kai kertoa jotain äitelän suloisia omituisia tapojaan ja päteä sitä kautta. Ja mikä jottei, minä tykkään päteä! (Se ei ole omituista, kaikki haluavat)

Omituisuuteni (5 vapaasti valittua, ei suinkaan mikään top-lista)
1) Törkeän hyvältä näyttäminen. Tämä pätee myös Herkkuun.
2) Kaikki, mitkä kimmeltävät, ovat peilejä - niitä täytyy tuijotella. Johtuu kohdasta yksi, mutta myös sisäsyntyisestä harakasta (vai variksesta, kumpi tykkäsi hopealusikoista)
3) Viehätyn yksinkertaisista asioista. Arvatkaa vain miksi minulla on näytönsäästäjänä "lentävät kukkalaatikot". Tai miksi minulla _ei_ ole sivustatäytettävää pesukonetta...
4) Korjailen sukkahousujani. Kynsilakka, kuten edellisessä postauksessa nähtiin, on vakiovaruste. Käytän myös perinteistä neula ja lanka -menetelmää (miel. punaista tai vihreää lankaa, kunhan se oikein pomppaa esiin) Kaapissa on varmaan pari tusinaa ehjiä sukkahousuja, mutta eihän niitä voi käyttää kun saattavat mennä rikki...
5) Pelkään lapsena lukemiani asioita. Noidan käsikirja on kaiken pahan alku. Muistaako joku muu sitä? En edelleenkään uskalla nukkua niin, että raajani on peiton ulkopuolella (saati sitten sängyn reunan yli). Nousessani sängystä otan hiukan pidemmän askeleen, jotta mikään mörkö ei tarttuisi jalkaani. En myöskään suostu katsomaan peiliin keskiyöllä (tämä aiheutti hankaluuksia viimeksi sunnuntaina, jouduin odottelemaan pitkän tovin päästäkseni pesemään kasvoni. Vain koska peiliin voisi ilmestyä vampyyri) Ihanan loogista.

Haastan Herkun ja Johanna Tukiaisen paljastamaan omat outoutensa.
-NamNam

1 kommentti:

muotietoiset kirjoitti...

Herkullinen on tosiaan nyt hetken estynyt miettimään muotia ja muita oleellisia asioita maailmassa, toisin sanoen herkku on vähän lomalla. Mutta otan toki haasteen vakavana vastaan ja käytän aikaa myös omituisuuksien pohdiskeluun. Voi olla, että jotain on mahdollista jopa keksiä. Mutta olokee ihmisiksi ja stay in fashion!