keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Varoitus!

Maailma on vaarallinen paikka. Onneksi läntisessä naapurimaassa pidetään kansalaisista huolta ja varoitetaan kaikesta pelottavasta. Muotitietoisten ulkomaan kirjeenvaihtajan raportti Göteborgista alkaa tästä:Namulla meni melko pitkään päästä kotiin. Kiltisti noudatin ohjeita, mutta jostain syystä siitä ei tullut mitään. Onneksi muutaman viikon päästä nälkiintynyt ja villiintynyt Namu löydettiin nuoliviidakosta ja toimitettiin kotiin. Traumahoito on vielä kesken.


Vanhuspulmaan kätevä ratkaisu. Onkohan pyörätuoli hyväksi krokotiilin ruoansulatukselle?


Maailma, jossa tällaisesta varoitetaan, ei voi olla kovin paha paikka. Muotitietoiset muistuttavat tarkistamaan pingviinien lisäksi ettei auton alla ole siilejä, vompatteja, koaloja, kenguruita, poroja, kirahveja, oravia, lehmiä, sarvikuonoja, dinosauruksia, vesinokkaeläimiä tai apinoita.

Muotitietoisia konsultoitiin tästä kyltistä. Koska kyse on arkaluontoisesta asiasta, koimme velvollisuudeksemme olla salamyhkäisiä.


Herkku, paina tämä mieleesi jos joskus tahdot tulla vieraisille!

Muotitietoiset muistuttavat luottamaan viranomaisiin, kyllä he tietävät mikä on kansalle parasta. Muotitetoset tietävät mikä on ihmisille parasta, malttakaa odottaa mieltäjärisyttävää syysmuotispesiaaliamme!

Ei kommentteja: