sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Kuumimmat muotituulahdukset Atlantin takaa, The hottest fashionwinds from Manhattan

Rakkaat lukijamme, saatte tänään ekstrabonusyllätyslahjan. Tuomme teille tuulahduksen katumuotia suoraan New Yorkista. Siis isosta omenasta, siis niinku Nykistä. Muodin edelläkävijöiden kaupungista. Kun tutustutte tähän artikkeliin ja pyritte parhaanne mukaan seuraamaan sen henkimää syystyyliä, voitte tuntea itsennekin täydellä syyllä todellisiksi edelläkävijöiksi, kävelittepä sitten Seinäjoella tai Raisiossa.

Herkku nimittäin kävi kuvausmatkalla Ameriikassa (tietysti taas sponsoroitu matka, tietysti) ja tässä ykköstärpit matkan asustuksesta.

Kuvat puhukoon puolestaan, en ala niitä sen kummemmin selittämään kun ne ovat niin itsestäänselviä ja ameriikkahenkisiä. All clear, man!

1 teema: romantiikka katumuodissa / romance in streetwear



2 teema: glamour katumuodissa / glamour in streetwear






3 teema: neonmuoti ja kerrospukeutuminen katumuodissa / neon-fashion and floor-dressing in streetwear





(Teksti suunnattu myös uudelle yhdysvaltalasille lukijakunnalle, siksi käännökset. Sitä kertyikin sitten aika lailla)
Sponsored by American Apparell ****





4 kommenttia:

Tia kirjoitti...

Mä arvasin näiden kuumien trikoiden olevan ko. kaupasta. Münchenissä on noita kauppoja pari, mutta en taida olla tarpeeksi tyylitietoinen ja edelläkävijä tarttuakseni noihin kuoseihin.. onneksi jotkut uskaltaa ;)

muotietoiset kirjoitti...

Seuraavan kerran hankitaan kyllä sellainen sponsori, että Namskukkuukin pääsee mukaan. Hyvä sponsori on uusi musta

muotietoiset kirjoitti...

Miten ois toi Nova-group? niiltä kai saa aika hyvin kaikkee kivaa. Namu, soitetaan niille! Voidaan luvata joskus laittaa printtipaidat joissa lukee Novagroup. Ja parahin Tia, rohkeasti vaan. Meissä kaikissa asuu pieni edelläkävijä. Et tule katumaan!

Anonyymi kirjoitti...

Tahtoisin lisätä, että Seinäjoella on tuollaisissa ruusupöksyissä kävelty jo 1990-luvulla. Silloin ne tosin piilotettiin päällyshousujen alle... onneksi tänäpäivänä ei tarvitse enää piilotella näitä viehkoja vaatekappaleita eikä niitä enää kutsuta kalsareiksi vaan leggingseiksi! Eläköön muoti!