tiistai 16. kesäkuuta 2009

Namu ja asustamisen taito

Herkku ja Namu ovat matkustelleet. Eivät yhdessä, vaan erikseen. Herkku suuntasi etelään, Namu pohjoiseen. Matkustaa voi myös länteen tai itään (ei tee mitään). Matkaraportointia myöhemmin, nyt täytyy kertoa paljon ajankohtaisemmasta aiheesta, nimittäin asusteista.

Vyöt ovat tämän kesän uusin musta! Vyöllä voi taikoa vyötärön esiin, simsalabim. Namu päätti noudattaa samaa logiikkaa, ja taikoi kravatilla kaulansa esiin. Ja huivilla päänsä. Yhtä taikuuden juhlaa!
Päivän asu:
Mekko: taattua Namu-laatua
Huivi: miehekkään kukallinen
punainen rannekoru: kravatti
toinen punainen rannekoru: mieshuivi
kravatti: kravatti
vyö1: maskuliininen, jos se olisi punainen, Zardoz voisi käyttää sitä
vyö2: hieno
vyö 3: hieno sekin

Kohtalokkuutta on vaikka muille jakaa! Ja Namu ei ole pihi.


Kuinka monta asustetta on liian monta?


4 kommenttia:

muotietoiset kirjoitti...

Siis mikään määrä asusteita ei voi koskaan eikä missään maailmassa olla liikaa. Näytät ihan TÖRKEEN hyvältä noissa kuvissa. Herkku on nyt matkustanut pääkallopaikalle Turkuun, joten alkaa blogi taas paukkumaan. Mahtavaa. Lisäksi ensi viikolla voi olla, että Herkku muuttaa Namun kotiin. Eikä ikinä pois. Siitä voi seurata ihmeitä.

kikka kirjoitti...

Nyt en kyllä voi olla kommentoimatta noita vöitä, kun muistan taannoin eräätkin häät joissa ah niin tyylikkään kaason avecilla oli väärän värinen vyö. :) Onkohan se joku noista Namun päällä olevista? Lupasin etten sano mitään ko. herralle juhlissa, mutta nythän juhlista on jo aikaa, joten voin näin jälkikäteen muistella lämmöllä. :) Jos saisi vaikka väittelyn aikaan!

muotietoiset kirjoitti...

ainiin, piti vielä lisätä, että kyllä matkustaa voi myös koilliseen, kaakkoon, lounaaseen ja luoteeseen. Halutessaan vaikka Etelänavalle rrräyh.

muotietoiset kirjoitti...

Oh mi kaad! Väärän värinen vyö! Iiiiiiik! Oliko avec unohtanut glitterit? (se on harmittavan yleinen virhe)

Matkustaa voi myöskin kuuhun, lisäyksenä kattavaan listaamme.

Namu aikoo mennä Herkun kanssa joka ilta tyynysotaa, sitä se kimppakämppyys on.