torstai 25. kesäkuuta 2009

H E P !!!

Muotitietoiset tekivät sen! Rikoimme maagisen tuhannen lukijan rajan. Kovaa vauhtia kohti miljoonaa lukijaa.

Juhlan kunniaksi haluamme esitellä Muotitietoisen juhlavarustuksen. Piti esitellä jo eilen, mutta verkko päätti jättää meidät ulkopuolelleen. Muutoinkin Muotitietoisilla on lievähköjä ongelmia tietoliikenteen valtateiden kanssa: meidät on Naamakirjassa luokiteltu loukkaavaksi materiaaliksi. Oho...

Korjataksemme tilanteen: pyydämme anteeksi k a i k i l t a jotka kokevat Muotitietoiset loukkaavaksi. Erityisesti tyylitajulta, ei oikein muilta. Paitsi äideiltä. Anteeksi Herkun äiti, anteeksi Namun äiti. Ei tämä ole teidän vikanne, ei kannata syyttää itseään. Yhteiskunta teki meistä Muotitietoiset.

Juhlatanssimme, olkaati hyvät. Jos ei päässä ala soida pienten joutsenten tanssi, on lukijassa jotain vikaa. Suosittelemme hoitoon hakeutumista.

Ei menneet satubalettitunnit hukkaan

Tanssiasut: eräs ystävällinen nuorisomuotiliike Turussa. Kiitos ja anteeksi.

Aihetta juhlaan on tullut myöskin toista kautta. Pitkällisen mankumisen, vinkumisen, kinuamisen, inttämisen, manaamisen, maanittelun, vaanittelun, pyytelyn, uhkailun, kiukuttelun ja lahjonnan tuloksena Tilda lisäsi meidät suosikkeihinsa. Katsokaa jos ette usko!

Juhlapäivän kunniaksi esitämme haasteen Tildalle ja muille maailmankaikkeuden muotiplokkaajille: luo Muotitietoinen asuyhdistelmä. Ei se yhtä hieno tule kuitenkaan olemaan kuin meidän asumme, mutta kannattaa yrittää silti.

Muotitietoiset kiittävät ja kumartavat!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sulokasta. :)

muotietoiset kirjoitti...

Haluaisin huomauttaa, että huomiotaherättävän hieno yksityiskohta ballerinamallistossani on selästä reilusti ulkona roikkuva hintalappu. Sanoisin melkein, että laputus-tyyli on yksi kesän uusi musta. yst.terv. Herggu

kikka kirjoitti...

Te ootte mun suosikkeja, ihan kirkkaasti.