tiistai 23. kesäkuuta 2009

Kimaltavaa kesäilotulitusta

Schönen guten kesäpäivää!

Muotitietoiset ovat piiiiiitkästä aika reunited, ja meillä onkin mennyt aika lähinnä toistemme kesätyylikkyyttä ihastellessa. Siis jotenkin me vaan näytetään ihan parhaalta tähän aikaan vuodesta. Tosin nyt kun pysähtyy ajattelemaan, aika vaikea se on oikeastaan sanoa. Näytämme kuitenkin melko mahtavalta myös syksyllä, talvella, alkukeväästä ja etenkin keväällä. Namu huomauttaa, että edellisestä on paras jättää pois sana melko.

Kesällä on paljon rientoja tiedossa. Paljon erilaisia: kukkajuhlia, fetsivaaleja, tädinkantoa, rekattoja, harjakaisia, rapupileitä, punttisalin avajaisia, synttäreitä, nimppareita, lemppareita, tapaamisia, sukujuhlia, enon koiran poikimisriittejä, siipanmetsästystä, puuhamaan kanta-asiakaspäiviä, matin ja mervin häitä. muidenkin ehkä häitä, terassikauden avajaisia, keskihetkiä ja sulkijaisia, kännykänheittokokoontumisia ja esimerkiksi vielä rinksalla ajoa. Tämän kaiken huomioonottaen kokosimme muutaman erittäin toimivan asukokonaisuuden, jotka sopivat lähinnä kaikkiin edellä mainittuihin tilaisuuksiin.

Katso kuvia ja pohdi, mihin muihin tilaisuuksiin asut mielestäsi toimivat?





Herkun asu, jossa eläimellinen seepra yhdistyy herkkään kukkaistyttöön:

jalat: au naturel
alaosa: Eläimellinen seepra
keskiosa: rumin paita, mikä Herkulla on ikinä ollut päällä, mutta toimii kerrospukeutumisen alakerroksena
keski-keskiosa: LEBARDI! ihQQQQuuu
ylä-keskiosa: napamallinen ruusupaituli. Kukkakuosit toimivat aina ja aina ja aina.
päässä: villapaita, ihan hämäyksen vuoksi






Namun asulla ei jäädä seinäruusuksi vaan kimalletaan kilpaa auringon kanssa. Herkimpien kannattaa suojata silmänsä aurinkolaseilla.
Alaosa: tosi foksit. Kiiltävät pitkät kalsarit
ala-yläosa:paljettitoppi, joka kauniisti korostaa Namun herkkää värimaailmaa
Ylä-yläosa: paljettitoppi, joka myös on eläimellinen (ameeboja)

Tarkkaavaisimmat lukijamme saattoivat ehkä huomata yhdessä kuvassa esiintyvät elegantit varpaat. Seuraa arvoitus:

Kenen varpaiden luulet olevan kuvassa?


Lopuksi, jotta huomioisimme myös ne muodikkaat jotka haluavat luoda hieman mystisemmän ja kenties astetta aatelisemman vaikutelman: mystinen ja kenties astetta aatelisempi juhlalook. Sopii esimerkiksi pääministerin häihin, jos asut maassa, jossa pääministeri on kosinut jotakuta ja saattaa olla menossa naimisiin.

Kuvasta ei välttättä näy tarpeeksi hyvin, mutta tämä asu on täynnä paljetteja. Paljetteja ala-osassa, yläosassa ja keskiosassa. Asun on inpiroinut lauluyhtye PMMP:n kappale, jossa lauletaan "verhoudun paljetteihin päästä varpaisiin, minä tunnen kaikki ja tietenkin minut tunnetaan...lalalaallalallaaaaa"
Paitsi ettei paljetteja näin kesähelteillä kannata ulottaa varpaisiin asti, polven yläpuolelle riittää hyvin. Paljettikokonaisuus on viimeistelty kaulan ympäri kiedotulla Seebralla. Huomatkaa tässä taas yhden asusteen monet käyttömahdollisuudet!

Siunatuksi loppujenlopuksi vielä Namun ikuistama ja ihailema Herkun keittiö. Herkku ei ole ehtinyt siivota eilen, koska Hänellä on ollut kiireitä. Mitäs pienistä?


Kohta on aihetta juhlaan, haluaisimme että kaikki tuhat lukijaamme sanoisivat HEP yhtä aikaa. Herkku horisi haluavansa tuhat heppiä samaan aikaan, mutta Namu epäilee. Vahvasti.

4 kommenttia:

muotietoiset kirjoitti...

Namu sanoo HEP

muotietoiset kirjoitti...

Herkku sanoo HEP

Anonyymi kirjoitti...

HEP

Anonyymi kirjoitti...

Tahtoo myös kiiltävät pitkät kalsarit!