keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Looking-glass eyes

Namulla olisi taas hieman leggins-asiaa. Koskaan ei voi liiaksi puhua legginsseistä. Eikä siileistä tai siililtä näyttävistä marsuista. Eikä mustasta. Eikä sävelradiosta. Eikä hattaroista. Eikä oikeaoppisista tavoista piilottaa pölyt maton alle (tämä tässä nyt ei sitten tarkoita sitä, että Namu jemmaisi pölyjä maton alle. Ainakaan ei automaattisesti tarkoita)

Muotitietoiset ovat onnistuneesti (jälleen!) yhdistäneet useamman trendin toisiinsa.
Juhlapukeutumisessa on pitkään suosittu legginssejä hameen kaverina. Nyt esitämme siitä asteen kehittyneemmän muodon! Kireiden legginssejen sijaan tulevaisuuden trendien aallonharjalla tullaan myös legginsmuodissa suosimaan väljiä linjoja. Katso esimerkkiä ylläolevasta kuvasta. Leikkisimmät verhoavat säärensä kissakuvioihin. Muista kuitenkin, että lebardi- ja geobardikuosit ovat vain sellaisille, jotka eivät sisimmässään ole kissapetoja. Ts feikeille. Oikean eläimen ei tarvitse naamioitua itsekseen!

Koska Namu ei käytä kravattia, teki hän itselleen looking-glass silmät! Kätevää kuin mikä. Eleganteimmat, kuten Namu, käyttävät kuohuviinilaseja, mutta miksei myös maitolasit tai olutkolpakot kävisi, jos ne sopivat luonteeseen paremmin.

Tällä asulla ja näitä vinkkejä soveltamalla et voi kuin onnistua!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Loistava muotivinkki! Näin siis minäkin voin päästä haukkaamaan osani kalsarimuodista. Kiitos Namu!

Anonyymi kirjoitti...

Tänään tulee tasan vuosi muotitietoisten edellisestä postauksesta. Missä viipyy jatko?!!!