keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Mustasta luopuminen ja Herkun shokki

Kas hei!

Koska Nambenderi eli Namuliini lähti maalle ja kuvasi siellä Titanic-hengessä henkeäsalpaavia otoksia, oli Herkunkin melkein mast eli must pyrkiä mahdollisimman pian samankaltaisiin tunnelmiin. Pitkin askelin, kuten alla näkyy. Pitkien askelien merkitystä ei voi korostaa liikaa, kuten olen aiemminkin todennut.




Titanic-henkisyyttä seuraaviin otoksiin tuovat etenkin kuvausrekvisiittana käytetyt pesuvadit, sekä kumisaappaat. Koitapa katsoa niitä nimittäin ajattelematta vettä. Ei taida ihan onnistua.




Kuvauspäivän keväinen asukokonaisuus pala palalta:

Hattu: Lierihattu.

Yläosa: Merkkitietoinen ns. jokasään paita. Merkkitiedot tarkemmin; kts. alla. Huomaa paidan hauska leikittely väreillä ja muodoilla.

Alaosa: Kukkaishousut, Ruusuhousut! Nyt väistyi kerralla musta Herkun maailmasta, kevät puhkesi täyteen kukkaan tämän löydön ansiosta. Kuten kevään muotiin erottamattomasti kuuluu, lahkeet ovat leveät. Kuitenkin ne saa täysin ongelmitta tungettua saaappaan sisään. Viihtyvyys maksimoituu samassa lineaarissa tyylikkyyden kanssa!

Vati: monitoimikauppa. Eikö vain, on melko virkistävää korvata käsilaukku vadilla? Sen lisäksi, että erotut mukavasti eduksesi massasta, et joudu lainkaan kaivamaan kaivamaan kassiasi hikikarpalot otsalla joka kerta, kun täytyisi löytää jotain. Vadissa näet heti kaiken, mitä siellä on! Vati!


Yläosan merkkitiedot:


Asukokonaisuutensa toimivuuteen tyytyväisenä Herkku läksi sitten vihellellen ja hyräillen katselemaan meininkiä kylän raitille. Ja silloin se tapahtui, tuli se shokki.

KAVEREILLA OLI KAIKILLA JAMEKSET!!!!!!





PITÄISIKÖ MINUNKIN NYT OSTAA SELLAISET??????

3 kommenttia:

Kaisku kirjoitti...

Älä ihimeessä osta!!! Net on vaan kateellisia ku uskallat olla erilainen ilman jameksia! :D

Oli muuten hauska postaus :D

muotietoiset kirjoitti...

Mutta jos et osta jameksia, et saa valita naisista kaikkein kauneimpia ajelemaan kun saat oman auton!

Onko ämpäri liian brutaali käsilaukku? Siinä olisi kahvat kivasti mukana.

-Namnam

muotietoiset kirjoitti...

Mä haluan oman auton! Mutta ehkä tosiaan koitan pitää ruusupöksylinjasta kiinni vielä hetken rohkeasti ja erilaisesti. Jospa saisin kumminkin sitten vaikka hmmmm.....vaikka skootterin!

Mitä ämpäriin tulee, kyllä se toimii ihan ok käsilaukkuna, mutta on se vähän brutaali,eikä yhtä laaja leveyssuunnassa pinta-alaltaan kuin vati. Joten ongelmallinen, hieman, kuitenkin.

Yst.terv. Herggu